Søgning

Fag og undervisning

Valgfag

I modsætning til spotfaget, vælger du først dine valgfag, når du er startet på skolen. Du har valgfag seks timer om ugen, og her kan du både bruge tiden på at fordybe dig yderligere i gymnastik eller fodbold, men du har også mulighed for at prøve kræfter med helt andre fag. Det er dig, der bestemmer.

Pige på scenen til fællesgymnastik

For at give dig de bedste forudsætninger for at vælge, prøver vi i de første uger kræfter med de forskellige valgfag. Så kan du få lov til at mærke efter, hvad der interesserer dig, og hvilke fag du har lyst til at fordybe dig yderligere i.

Vi har tre forskellige valgfagsperioder. Det betyder, at du kan vælge at have tre forskellige valgfag i løbet af året. Du kan også vælge det samme hele året, hvis du hellere vil det.

På fodboldbanen er det den enkelte spiller, der skal bidrage til holdets fælles præstation. Derfor forventer dine trænere, at du byder ind og deltager aktivt på banen, fordi det gør det sjovere at spille sammen. Dine trænere er rutinerede og har alle DBU’s A- og B-licens samt DGI-uddannelse.

Du har desuden mulighed for at vælge valgfagene:

  • Teknik og afslutninger
  • Spilforståelse
  • CL-PL-LL (Champions League – Premier League – LaLiga)
Book rundvisning