Topbillede-camps.jpg

Camps på Flemming

Vedr. COVID-19 opdaterer vi løbende, som der kommer nye anbefalinger fra myndighederne. Et døgn på Flemming er udskudt, og deltagerne har fået direkte besked. Der er endnu ingen sommercamps, der er aflyst.

Tag på camp og få en forsmag på efterskolelivet

På Flemming Efterskole har vi flere forskellige camps i skolernes ferier

Vi har camps i vinterferien, sommerferien og efterårsferien.

Du kan vælge mellem 2 eller 3 nætter på camp, du behøver altså ikke at afsætte hele ugen til træning og efterskolesjov.

Se campvideoen og tilmeld dig allerede nu!

Udover vores camps tilbyder vi også muligheden for at komme et døgn på efterskole, som vi afholder i dagene inden påske.

Læs mere om de forskellige muligheder for at komme på camp på Flemming Efterskole herunder.

Et døgn på efterskole

21. - 22. maj 2020

fællesskab - spring - boldspil - hygge - nye venner

Efterårscamp uge 42

Snarest vil vi offentliggøre, hvilke camps du kan vælge mellem.

I samme ombæring åbner vi for tilmeldingen.

Vintercamp uge 7

Snarest vil vi offentliggøre, hvilke camps du kan vælge mellem.

I samme ombæring åbner vi for tilmeldingen.

Hvorfor skal man tage på camp?

Det er aktive dage i ferien, hvor der er masser af træning og sjove efterskoleaktiviteter på programmet

Send dine børn et par dage på efterskole i en af skolernes ferier og giv dem en fed efterskoleoplevelse. Camp kan være en god måde at lære skolen at kende på og samtidig prøve efterskolelivet af.

Vores camps er for børn i alderen 8-15 år

Vi skal lave en masse gymnastik, spring, dans, fodbold og/eller e-sport med dygtige trænere og hygge os med sjove og spændende efterskoleaktiviteter som for eksempel glidebane, bålhygge, sanglege og meget mere.

Giv en valgfri camp som gave

Her på siden kan du købe et gavekort og forære dit barn eller barnebarn i julegave.

De lange camps har 4 overnatninger (man-fre) og koster 1.795 kr.

Køb gavekort til lang camp

De korte camps har 2 overnatninger (man-ons eller ons-fre) og koster 1.195 kr.

Køb gavekort til kort camp