Opvisning19-20_1112x330.jpg

Flexholdet

Vi genopretter Flexholdet – det vil sige et udtaget gymnastikhold for tidligere elever på Flemming Efterskole.

Derfor søger vi gymnaster, der brænder for gymnastik og for at udvikle og dygtiggøre sig i et fedt fællesskab af gamle FE-elever.

I kan forvente nogle fede og udfordrende træninger, hvor instruktørerne er topmotiverede til at lave sjove træninger og et lækkert opvisningsprogram.

Som udgangspunkt vil der være træning ca. 5-6 gange i løbet af året, og de kommer til at foregå henover en weekend på Flemming Efterskole. Derudover satser vi på at lave ca. 8 opvisninger.

Instruktørteamet er max klar

Det er en flok engagerede instruktører, der står klar til at sparke liv i Flexholdet. De har selv taget initiativ til at oprette holdet igen, da mange af dem selv har haft gode oplevelser på netop Flexholdet som tidligere elever.

Flexholdets instruktører.png

Træningsdatoer for Flexholdet 20-21

21.-22. aug. 2020: Fortræning (fredag 19-22) og udtagelse (lørdag)

4.-6. sep. 2020: Træning

2.-4. okt. 2020: Træning

6.-8. nov. 2020: Træning

11.-13. dec. 2020: Træning

22.-24. jan. 2021: Træning

26.-27. feb. 2021: Træning

CORONA-forbehold

Alle datoer er med forbehold for CORONA. Vi kan blive nødt til at rykke datoerne.

Udtagelse

Udtagelsen finder sted på Flemming Efterskole i weekenden d. 21.-22. august. Der vil være fortræning fredag aften kl. 18.30-22. Lørdag vil der være udtagelse kl. 9-18.

Det vil være muligt at overnatte i hallen. Alle deltagere i udtagelsen får mad. Det koster ikke noget at deltage i udtagelsen.

Der vil løbende blive lagt information ud om udtagelsen i Facebookbegivenheden.

GÅ TIL FACEBOOKBEGIVENHED FOR UDTAGELSEN

Følg også med på Flexholdet instagram her

Tilmelding til udtagelsen

Du skal tilmelde dig udtagelsen ved at udfylde formularen nederst på siden.

Forventninger

Som gymnast på Flexholdet er du forpligtet til at være en god ambassadør for Flemming Efterskole og stå inde for skolens værdier. Du bryder ikke reglerne på skolen, og sigter efter at være en god rollemodel for skolens elever.

Vi forventer, at du prioriterer træninger og opvisninger med Flexholdet højt. Instruktørerne vil ved sammenfald med andre holds træninger og opvisninger koordinere med de andre instruktører, så det ikke er gymnasterne, der skal træffe valget.

Økonomi

Prisen for at være gymnast på Flexholdet er 2.500 kr. Det er inklusive mad, overnatning, opvisninger, træning og dragter.

Eksklusiv er holdtøj og fester.