10. klasse på Flemming Efterskole

Hvis du tager 10. klasse hos os, siger du ja tak til et år med fordybelse. Vi har mange boglige timer på skemaet, og vi stiller krav til dig både fagligt og sportsligt.

Hverdag På FE0061
Hverdag På FE0057

Fag i 10. klasse

Vi arbejder med en teamstruktur, der gør det muligt at tilpasse undervisningen til de forskellige emner, og hvis vi for eksempel har brug for en ekstra dansktime eller to, er der plads til det i skemaet. Fagene dansk, engelsk og matematik er obligatoriske, mens tysk og fysik/kemi kan fravælges.

Hverdag På FE0041

Almindelig 10. eller spotklasse

Som 10. klasse-elev på Flemming Efterskole har du to muligheder. Du kan vælge almindelig 10. klasse eller én af vores fire spotklasser

I almindelig 10. klasse bestemmer du selv, hvilke valgfag der skal fylde på dit valgfagsskema, og på dit obligatoriske skema har du som udgangspunkt dansk, engelsk, matematik, tysk og fysik/kemi.

Spotklasserne

Spotklasserne er en mulighed for dig, der vil have ekstra træning på skemaet i enten teamgym, tumbling eller fodbold. Du har dansk, engelsk og matematik på dit obligatoriske skema, og du har træning i dit spot, når de øvrige 10. klasser har tysk og fysik/kemi. Det vil sige, at du ikke har tysk og fyisk/kemi på det obligatoriske skema.

Samtidig binder du nogle af de valgfag til dit spot.