Ansatte

Vores personale er kendt for deres høje faglighed og engagement i efterskolelivet.

Til forskel fra folkeskolen møder du på en efterskole dine lærere i mange forskellige sammenhænge. De er på skolen, og de er altid klar til at hjælpe - også uden for den officielle skoletid.

Det samme gælder for skolens praktiske personale, det dygtige køkkenpersonale og administrationen. 

Mød skolens bestyrelse nederst på siden. 

Ledelse

Jacob Mangelsen, forstander, Flemming Efterskole

"Det mest givende og meningsfulde i mit virke, som forstander, er at være en del af 220 unge menneskers rejse, fra de træder deres første usikre og nervøse skridt på skolen til at opleve selvbevidste, reflekterede unge med rygsækken fyldt med oplevelser, venskaber og mod på livet og fremtiden, når efterskoleåret slutter."

Jacob Mangelsen
Forstander
AV
Anette Ebbe
Viceforstander
JAR

"For mig er 9.-10. klasse en spændende aldersgruppe at arbejder med. Det er fedt at følge elevernes udvikling, når de kommer og går all in på efterskolelivet."

Jakob Rasmussen
Afdelingsleder praktisk afdeling & underviser i spring
TA

"Det er så vidunderligt med kontakten til de unge mennesker og deres glæde over den lækre mad, vi laver til dem. Atmosfæren på skolen og det tætte samarbejde med gode kolleger er helt unik."

Teddy Andreasen
Køkkenleder

Lærere

ABL
Amalie Bøgild Langsted
Mentorlærer, gymnastik, rytme, dansk
AMP

"Undervisning og samvær er to nøglebegreber i efterskolen, jeg er vild med begge dele. Efterskoleopholdet er en dannelsesrejse et ungt mennesker, og det er mega fedt at være vidne til."

Anne-Mette Pinderup
Mentorlærer, engelsk & dansk
BLL 5

"Her på skolen får jeg lov til at kombinere min uddannelse med min fritidsinteresse. Jeg nyder at møde eleverne i mange forskellige situationer, og jeg sætter stor pris på den afvekslende arbejdsuge."

Betina Lynge Lavrsen
Mentorlærer, praktikvejleder, læsevejleder, tysk, historie, samfundsfag, kristendom, gymnastik, teamgym rytme
CHS

"Jeg brænder for den personlige udvikling hos hver enkelt elev og sætter en ære i høj faglighed. Desuden er det et privilegium at være en del af et så skelsættende år i elevernes liv."

 

Christian Horty Stenrøjl
Mentorlærer, dansk, musik, fodbold, sangtime & trivselslærer
CB

"For mig er det at være efterskolelærer den bedste måde at være lærer på, fordi jeg kan komme i et tættere samarbejde med eleverne, når vi mødes både i og uden for almindelig skoletid."

Christina Bargholz
Mentorlærer, dansk & matematik
Ebbe Møller Andresen

"At kunne kombinere ens største interesse med arbejde er en gave. På Flemming Efterskole er der højt til loftet og meget få begrænsninger, så man kan sætte både sig selv og eleverne i spil. Det tiltaler mig enormt."

Ebbe Møller Andresen
Gymnastiklærer
Grete Sevelsted Pedersen

"Det er skønt at have eleverne som omdrejningspunkt og følge deres hverdag og personlige udvikling. Alle kan være med til at skabe, forme og udvikle det unikke fællesskab på skolen."

Grete Sevelsted Pedersen
Sygeplejerske
HBO

"Jeg elsker at være sammen med aktive elever hver dag og mærke det særlig fællesskab. Det bedste er at skabe det særlige bånd mellem lærer og elev, når man snakker om både store og små ting."

Helle Bergholt Olesen
Mentorlærer, dansk, engelsk, idræt, samfundsfag, historie & kristendom
HH

"Det allerbedste ved at være lærer på Flemming Efterskole er, at man får lov at være en del af andre menneskers liv. Jeg lærer andre at kende, og de lærer mig at kende. På den måde er mit job meget mere end et job. Det er inspiration og liv."

Helle Hansen
Mentorlærer, studievejleder, trivselslærer, dansk & fodbold, underviser i fællestimer
HG

"Det bedste ved at være på en efterskole er, at jeg ser eleverne i flere forskellige sammenhænge, hvor jeg har muligheden for at støtte dem i både deres faglige og personlige udvikling. Samtidig er jeg glad for min dynamiske dagligdag."

Henning Guldager
Mentorlærer, studievejleder, dansk & fodbold
HA
Hooman Aznavy
Mentorlærer, engelsk & fodbold
IB

"Det bedste ved livet på en efterskole er samværet med vores dejlige elever, som jeg er med til at støtte og hjælpe i hverdagen. Derudover har jeg nogle fantastiske kollegaer."

Inge Bjerre
Vagtlærer, kreativitet, massage & afspænding
Jannec Bryld

"Unge udgør 10 procent af menneskeheden, men 100 procent af fremtiden. Det er dén tanke der gør, at jeg holder meget af at arbejde med eleverne på FE. For man ser meget af deres udvikling. Prøver altid at møde elever med forståelse og et smil."

Jannec Bryld
Nattevagt & underviser i OCR
JØ

"Jeg er glad for den store variation, jeg har i mit arbejde, hvor to dage sjældent er ens. Derudover er den relation, der bliver skabt mellem lærer og elev på en efterskole, helt unik, hvor jeg har muligheden for at følge elevernes udvikling tæt."

Jeppe Østerby Hørning
Mentorlærer, studievejleder, engelsk & fodbold
JR

"Jeg synes, det er fedt at være på en efterskole, hvor man kan kombinere livet og læring. Det er netop det, eleverne oplever i løbet af deres efterskoleår."

Jesper Rasmussen
Mentorlærer, matematik, fysik & naturfag
JP

"Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og se dem udvikle sig. Ikke kun bogligt men også som mennesker. Derudover har man som efterskolelærer muligheden for at møde dem i andre situationer som fx. i musicalugen."

Jesper Porsborg
Mentorlærer, matematik, fysik, IT, volley & discgolf
JSP

"Det fedeste for mig er, at ked kan arbejde med min hobby gymnastik. Det betyder, at jeg har en kæmpe entusiasme omkring min undervisning." 

Joakim Vorup Sass-Petersen
Mentorlærer, gymnastik, spring & teamgym
LP

"Gymnastikken har en stor plads i mit hjerte, og på Flemming Efterskole er gymnastikken en stor del af det fælles fundament, elevholdet bygges op om. Derudover er skolen i konstant udvikling, hvilket er spændende at være en del af."

Lasse Pihl
Mentorlærer, tumbling & spring
LS

"Mit arbejde giver mig afløb for de fleste af mine interesser. Gymnastik, dans og træning er enormt spændende at beskæftige sig med. Med min uddannelse som fysioterapeut har jeg et godt fundament at arbejde ud fra." 

Lasse Søbye Philipsen
Fysioterapeut, mentorlærer, gymnastik & Spring
MHV

"Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og se dem udvikle sig på flere forskellige parametre. Det fedeste ved at være på Flemming Efterskole er alle de engagerede elever og mine skønne kollegaer."

Maria Hvid
Mentorlærer, gymnastik, rytme, dans & grand prix
MEB

"Jeg har selv været elev på Flemming Efterskole i 10/11, et år der gav mig så meget med i bagagen. Derfor er det helt naturligt for mig at være "hjemme" på Flemming og give de gode oplevelser videre."

Mette Berthelsen Nielsen
Mentorlærer, gymnastik, rytme & grand prix
MBN

"Jeg elsker fællesskabet og brænder for at samarbejde og løfte i flok. Det er fedt at følge elevernes udvikling og komme helt tæt på dem i løbet af året. Det dejligt at have idrætten og gymnastikken som et fælles samlepunkt."

Mette Bødker Nielsen
Mentorlærer, dansk, idræt, grand prix, fysisk træning, styrke & smidighed,
MRH

"Jeg nyder at undervise teenagere, de holder mig på dupperne! Der går ikke en dag, hvor jeg ikke griner eller bliver udfordret. Det er en stor opgave og et privilegie at være omkring efterskoleelever, for der sker så meget med dem i løbet af et år."

Mette Riis Holm
Mentorlærer, uddannelsesvejleder, dansk, engelsk & sang
Mikkel Rudi Kjeldsen

"Jeg er selv tidligere elev på FE, så det er et enormt privilegium både at kunne give tilbage til skolen og være med til at give de nye elever et fantastisk år."

Mikkel Rudi Kjeldsen
Mentorlærer, gymnastik, spring & teamgym
PLL

"Det at se eleverne i øjnene efter den første salto, første opvisning, første boglige aha oplevelse eller det første mål i fodboldkampene, og se den glæde de udstråler. Det er benzinen på bålet."

Per Thade Lund Larsen
Mentorlærer, matematik, fysik/kemi, idræt & fodbold
RNS

"Det er berigende at være med til at forme eleverne og hjælpe dem til at blive bedre rustet til at komme ud og begå sig i livet."

Randi Nielsen Søgaard
Mentorlærer, tysk, dansk & tegning
SKG 0001
Simon Klinge Gabriels
Mentorlærer, gymnastik, spring & teamgym
TCA

"Jeg arbejder på en efterskole pga. de frie rammer og muligheden for ikke kun at kende eleven i undervisningen, men også i den almene hverdag."

 

Thomas Christian Alnor
Mentorlærer, matematik, musik, fodbold, sangtime

Administration

LR

"Det er bare som om, at vi er én STOOOOR familie!"

 

Lis Rønsholt
Forretningsfører
LG 2.3

"Noget af det bedste ved at arbejde her på Flemming, er det store sammenhold, der er blandt alle medarbejdere, som alle arbejder for, at eleverne skal have det bedste år. Her er så meget energi og livsglæde, der smitter af på os alle."

Lone Geertsen
Sekretær
KKH 2.3

"Sammen med skolens elever og ansatte er det en fornøjelse hver eneste dag at forsøge at fortælle de mange gode historier fra efterskolelivet på en måde, der engagerer, informerer og underholder."

Kent Kjersgaard-Hansen
Kommunikations- og markedsføringskonsulent
MB

"Når man skal kommunikere og markedsføre, er det fedeste at have et skønt budskab - og det er efterskole! At krydre kontorjobbet med at være efterskolelærer er en kæmpe gave."

Maj Bukhave (Barsel)
Kommunikationsmedarbejder

Praktisk personale

JAR

"For mig er 9.-10. klasse en spændende aldersgruppe at arbejder med. Det er fedt at følge elevernes udvikling, når de kommer og går all in på efterskolelivet."

Jakob Rasmussen
Afdelingsleder praktisk afdeling & underviser i spring
AMT

"Jeg har selv gået på efterskole, og det var de bedste år i mit skoleliv. Så det er fedt at se eleverne den første dag og følge dem året igennem, hvor man virkelig kan se, hvor meget de har rykket sig og vokset. Det er fedt at være en del af." 

Anne Marie Thuesen
Rengøring
MM

"Flemming Efterskole er en dejlig arbejdsplads med masser af liv og glade unge mennesker."

Marianne Midtgaard
Rengøring
SP
Søren Petersen
Pedel
SB
Søren Stounberg Buhl
Pedel

Køkken

TA

"Det er så vidunderligt med kontakten til de unge mennesker og deres glæde over den lækre mad, vi laver til dem. Atmosfæren på skolen og det tætte samarbejde med gode kolleger er helt unik."

Teddy Andreasen
Køkkenleder
BKL

"Det er fantastisk at se den udvikling, der sker med de unge mennesker fra de kommer første skole, til de tager hjem ét år senere. For os i køkkenet er der er ikke to dage, der er ens, og det er dejligt."

Bente Larsen
Køkkenassistent
EVA
Eva Askjær
Køkkenassistent
Mick

"For mig er det fedeste ved mit arbejde på Flemming Efterskole de søde elever og kollegaer. Hele efterskolemiljøet helt generelt tiltaler mig meget."

Mik Mosegaard
Køkkenassistent
RWS

"For mig er det bedste ved at arbejde på Flemming Efterskole kontakten med de unge mennesker, og at jeg har så mange søde og dygtige kollegaer."

Randi Winther Sørensen
Køkkenassistent
TM
Tania Vorre Hejgaard Miszewski
Køkkenassistent

Timelærere

AS

"Jeg elsker at hjælpe ambitiøse gymnaster med at blive dygtigere. Når ikke jeg står ved en tumblingbane er jeg studerende, rygende golf- og discgolf entusiast, generel sportsidiot og badedyr."

Adam Scharf Matthiesen
Time- og vagtlærer, tumbling & spring
Anna Vind
Anna Vind
Timelærer
Caroline Skov Cramer
Caroline Skov Cramer
Timelærer og køkkenmedhjælper
Ditte Høgenhaug Aaen

Det er en gave at få lov til at være med til at udvikle unge menneskers måde at se sig selv og verden omkring dem - både gennem samtale og sport, men også i det sociale fællesskab.

Ditte Høgenhaug Aaen
Musik & trivselslærer (praktikant)
JT

"Jeg havde selv det fedeste år som elev på Flemming Efterskole, og jeg håber, jeg kan være med til at skabe rammerne for, at de nuværende elever får et mindst lige så fedt år, hvor de udvikler sig både som gymnaster og også som mennesker."

Jeppe Tvedebrink
Timelærer, gymnastik, tumbling & spring
JV

"Det fedeste ved mit job er at lære eleverne at kende gennem gymnastikken, hyggelige samtaler og fællesarrangementer. Det er fedt at mærke, hvordan eleverne udvikler sig gennem året, og hvordan fællesskabet vokser."

Joakim Vilhelmsen
Timelærer, gymnastik, teamgym & spring
KAW
Karen Amholt Wind
Timelærer, teamgym
Mdb 2018 0001
Malthe Dahl Bennedsen
Timelærer
MHN

"Det fedeste ved at arbejde på en efterskole som Flemming er, at der altid er vildt mange elever, som er sultne efter at lære nye spring og blive bedre til deres sport."

Malthe Hvid
Timelærer, teamgym & spring, campinstruktør
MW
Marianne Wollenberg
Timelærer, førstehjælp
Fotografen Er Paa Vej 1
Sofie Dahl Kristensen
Timelærer og køkkenmedhjælper

Bestyrelsen 

Bestyrrelsen 0007
Niels Bie
Bestyrelsesformand
Bestyrrelsen 0001
Allan Thomsen
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0003
Gitte Ebbe
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0005
Janni Hørdum
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0004
Line Juul
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0006
Niels Bjerre
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0002
Rasmus Bissenbakker
Bestyrelsesmedlem
Foto Charlotte Steenbjerg

Charlotte Steenbjerg, mor til elev årgang 20/21

"Meget engageret personale, som interesserer sig for unge mennesker og ser dem for det, de er!

Som forælder oplever jeg, at de unge mennesker bliver set og anerkendt og vi forældre inddraget i det omfang, der er passende. Det er trygt."