Ansatte

Vores personale er kendt for deres høje faglighed og engagement i efterskolelivet.

Til forskel fra folkeskolen møder du på en efterskole dine lærere i mange forskellige sammenhænge. De er på skolen, og de er altid klar til at hjælpe - også uden for den officielle skoletid.

Det samme gælder for skolens praktiske personale, det dygtige køkkenpersonale og administrationen. 

Mød skolens bestyrelse nederst på siden. 

Ledelse

OV

"På Flemming Efterskole placeres eleverne midt i et stort fællesskab, hvor alles bidrag er af allerstørste betydning. Det, tror jeg på, er med til at udvikle vores eleverne til de mennesker, de er og skal være resten af deres liv."

Ole Vind
Forstander
AV
Anette Ebbe
Viceforstander & underviser i tysk
BE
Bente Vind
Afdelingsleder & underviser i engelsk
LRF

"Det bedste ved mit arbejder er helt klart at være en del af hele flemming-familien og få lov til at udvikle både skolen og ikke mindst eleverne - at være med til at give eleverne unikke oplevelser og udvikle deres evner."

Lars Rind Frandsen
Afdelingsleder for administrationen, IT-administrator & underviser i teamgym & spring
JAR

"For mig er 9.-10. klasse en spændende aldersgruppe at arbejder med. Det er fedt at følge elevernes udvikling, når de kommer og går all in på efterskolelivet."

Jakob Rasmussen
Afdelingsleder praktisk afdeling & underviser i spring
TA

"Det er så vidunderligt med kontakten til de unge mennesker og deres glæde over den lækre mad, vi laver til dem. Atmosfæren på skolen og det tætte samarbejde med gode kolleger er helt unik."

Teddy Andreasen
Køkkenleder

Lærere

AS

"Jeg elsker at hjælpe ambitiøse gymnaster med at blive dygtigere. Når ikke jeg står ved en tumblingbane er jeg studerende, rygende golf- og discgolf entusiast, generel sportsidiot og badedyr."

Adam Scharf Matthiesen
Time- og vagtlærer, tumbling & spring
AMP

"Undervisning og samvær er to nøglebegreber i efterskolen, jeg er vild med begge dele. Efterskoleopholdet er en dannelsesrejse et ungt mennesker, og det er mega fedt at være vidne til."

Anne-Mette Pinderup
Mentorlærer, engelsk & dansk
BLL 5

"Her på skolen får jeg lov til at kombinere min uddannelse med min fritidsinteresse. Jeg nyder at møde eleverne i mange forskellige situationer, og jeg sætter stor pris på den afvekslende arbejdsuge."

Betina Lynge Lavrsen
Mentorlærer, praktikvejleder, læsevejleder, tysk, historie, samfundsfag, kristendom, gymnastik, teamgym rytme
CB

"For mig er det at være efterskolelærer den bedste måde at være lærer på, fordi jeg kan komme i et tættere samarbejde med eleverne, når vi mødes både i og uden for almindelig skoletid."

Christina Bargholz
Mentorlærer, dansk & matematik
HBO

"Jeg elsker at være sammen med aktive elever hver dag og mærke det særlig fællesskab. Det bedste er at skabe det særlige bånd mellem lærer og elev, når man snakker om både store og små ting."

Helle Bergholt Olesen
Mentorlærer, dansk, engelsk, idræt, samfundsfag, historie & kristendom
HH

"Det allerbedste ved at være lærer på Flemming Efterskole er, at man får lov at være en del af andre menneskers liv. Jeg lærer andre at kende, og de lærer mig at kende. På den måde er mit job meget mere end et job. Det er inspiration og liv."

Helle Hansen
Mentorlærer, studievejleder, trivselslærer, dansk & fodbold, underviser i fællestimer
HG

"Det bedste ved at være på en efterskole er, at jeg ser eleverne i flere forskellige sammenhænge, hvor jeg har muligheden for at støtte dem i både deres faglige og personlige udvikling. Samtidig er jeg glad for min dynamiske dagligdag."

Henning Guldager
Mentorlærer, studievejleder, dansk & fodbold
IB

"Det bedste ved livet på en efterskole er samværet med vores dejlige elever, som jeg er med til at støtte og hjælpe i hverdagen. Derudover har jeg nogle fantastiske kollegaer."

Inge Bjerre
Mentorlærer, kreativitet, massage & afspænding
JT

"Jeg havde selv det fedeste år som elev på Flemming Efterskole, og jeg håber, jeg kan være med til at skabe rammerne for, at de nuværende elever får et mindst lige så fedt år, hvor de udvikler sig både som gymnaster og også som mennesker."

Jeppe Tvedebrink
Mentorlærer, gymnastik, tumbling & spring
JØ

"Jeg er glad for den store variation, jeg har i mit arbejde, hvor to dage sjældent er ens. Derudover er den relation, der bliver skabt mellem lærer og elev på en efterskole, helt unik, hvor jeg har muligheden for at følge elevernes udvikling tæt."

Jeppe Østerby Hørning
Mentorlærer, studievejleder, engelsk & fodbold
JR

"Jeg synes, det er fedt at være på en efterskole, hvor man kan kombinere livet og læring. Det er netop det, eleverne oplever i løbet af deres efterskoleår."

Jesper Rasmussen
Mentorlærer, matematik, fysik & naturfag
JP

"Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og se dem udvikle sig. Ikke kun bogligt men også som mennesker. Derudover har man som efterskolelærer muligheden for at møde dem i andre situationer som fx. i musicalugen."

Jesper Porsborg
Mentorlærer, matematik, fysik, IT, volley & discgolf
JV

"Det fedeste ved mit job er at lære eleverne at kende gennem gymnastikken, hyggelige samtaler og fællesarrangementer. Det er fedt at mærke, hvordan eleverne udvikler sig gennem året, og hvordan fællesskabet vokser."

Joakim Vilhelmsen
Mentorlærer, gymnastik, teamgym & spring
JSP

"Det fedeste for mig er, at ked kan arbejde med min hobby gymnastik. Det betyder, at jeg har en kæmpe entusiasme omkring min undervisning." 

Joakim Vorup Sass-Petersen
Mentorlærer, gymnastik, spring & teamgym
KAW
Karen Amholt Wind
Timelærer, teamgym
LP

"Gymnastikken har en stor plads i mit hjerte, og på Flemming Efterskole er gymnastikken en stor del af det fælles fundament, elevholdet bygges op om. Derudover er skolen i konstant udvikling, hvilket er spændende at være en del af."

Lasse Pihl
Mentorlærer, tumbling & spring
LS

"Mit arbejde giver mig afløb for de fleste af mine interesser. Gymnastik, dans og træning er enormt spændende at beskæftige sig med. Med min uddannelse som fysioterapeut har jeg et godt fundament at arbejde ud fra." 

Lasse Søbye Philipsen
Fysioterapeut, mentorlærer, gymnastik & Spring
MHN

"Det fedeste ved at arbejde på en efterskole som Flemming er, at der altid er vildt mange elever, som er sultne efter at lære nye spring og blive bedre til deres sport."

Malthe Hvid
Timelærer, teamgym & spring
MHV

"Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og se dem udvikle sig på flere forskellige parametre. Det fedeste ved at være på Flemming Efterskole er alle de engagerede elever og mine skønne kollegaer."

Maria Hvid
Mentorlærer, gymnastik, rytme, dans & grand prix
MW
Marianne Wollenberg
Timelærer, førstehjælp
MEB

"Jeg har selv været elev på Flemming Efterskole i 10/11, et år der gav mig så meget med i bagagen. Derfor er det helt naturligt for mig at være "hjemme" på Flemming og give de gode oplevelser videre."

Mette Berthelsen Nielsen
Mentorlærer, gymnastik, rytme & grand prix
MBN

"Jeg elsker fællesskabet og brænder for at samarbejde og løfte i flok. Det er fedt at følge elevernes udvikling og komme helt tæt på dem i løbet af året. Det dejligt at have idrætten og gymnastikken som et fælles samlepunkt."

Mette Bødker Nielsen
Mentorlærer, dansk, idræt, grand prix, fysisk træning, styrke & smidighed,
MRH

"Jeg nyder at undervise teenagere, de holder mig på dupperne! Der går ikke en dag, hvor jeg ikke griner eller bliver udfordret. Det er en stor opgave og et privilegie at være omkring efterskoleelever, for der sker så meget med dem i løbet af et år."

Mette Riis Holm
Mentorlærer, uddannelsesvejleder, dansk, engelsk & sang
NBK

"Jeg vil gerne give elverne den fede oplevelse at være på Efterskole som jeg selv fik dengang jeg selv gik på Efterskole. Det fedeste ved at arbejde på FE er at være en del af et år eleverne ikke glemmer."

Nikolaj Bak Kristensen
Timelærer, fodbold
PLL

"Det at se eleverne i øjnene efter den første salto, første opvisning, første boglige aha oplevelse eller det første mål i fodboldkampene, og se den glæde de udstråler. Det er benzinen på bålet."

Per Thade Lund Larsen
Mentorlærer, matematik, fysik/kemi, idræt & fodbold
RNS

"Det er berigende at være med til at forme eleverne og hjælpe dem til at blive bedre rustet til at komme ud og begå sig i livet."

Randi Nielsen Søgaard
Mentorlærer, tysk, dansk & tegning
RJ

"På en efterskole møder jeg eleverne i mange andre sammehænge end blot i undervisningen og kan på den måde bedre lære dem at kende. Vi laver mange sjove ting sammen, så som musical og skitur."

Rikke Josiasen
Lærer, tillidrepræsentant, matematik & fysik/kemi
TJ

"Det fedeste ved livet som efterskolelærer er forholdet til eleverne, man lærer dem at kende på godt og ondt. Vi har verdens sødeste elever, og jeg har nogle rigtig gode kollegaer. Der er både plads til faglig sparring og til at lave sjov." 

Thilde Juulsgaard
Mentorlærer, dansk & engelsk
TSJ

"Det er en fornøjelse at arbejde med ungerne. Det er fantastisk at følge, hvordan de udvikler sig i løbet af et år, og forhåbentlig være medvirkende til et af deres bedste år i livet."

Thomas Skovgaard Jørgensen
Timelærer, race, spring & teamgym,

Administration

LRF

"Det bedste ved mit arbejder er helt klart at være en del af hele flemming-familien og få lov til at udvikle både skolen og ikke mindst eleverne - at være med til at give eleverne unikke oplevelser og udvikle deres evner."

Lars Rind Frandsen
Afdelingsleder for administrationen, IT-administrator & underviser i teamgym & spring
LM
Lone Mikkelsen
Sekretær
LR

"Det er bare som om, at vi er èn STOOOOR familie!"

 

Lis Rønsholt
Forretningsfører
KR

"Det bedste er kontakten til eleverne og den umiddelbare reaktion, jeg får fra dem på mit arbejde. Det er fantastisk at være en del af deres efterskoleår, hvor de udvikler sig både fagligt, sportsligt og personligt."

 

Katrine Rubeck
Kommunikationsmedarbejder
MB

"Når man skal kommunikere og markedsføre, er det fedeste at have et skønt budskab - og det er efterskole! At krydre kontorjobbet med at være efterskolelærer er en kæmpe gave."

Maj Bukhave
Kommunikationsmedarbejder

Praktisk personale

JAR

"For mig er 9.-10. klasse en spændende aldersgruppe at arbejder med. Det er fedt at følge elevernes udvikling, når de kommer og går all in på efterskolelivet."

Jakob Rasmussen
Afdelingsleder praktisk afdeling & underviser i spring
AMT

"Jeg har selv gået på efterskole, og det var de bedste år i mit skoleliv. Så det er fedt at se eleverne den første dag og følge dem året igennem, hvor man virkelig kan se, hvor meget de har rykket sig og vokset. Det er fedt at være en del af." 

Anne Marie Thuesen
Rengøring
MM

"Flemming Efterskole er en dejlig arbejdsplads med masser af liv og glade unge mennesker."

Marianne Midtgaard
Rengøring
SP
Søren Petersen
Pedel
SB
Søren Stounberg Buhl
Pedel

Køkken

EVA
Eva Askjært
Køkkenassistent
BKL

"Det er fantastisk at se den udvikling, der sker med de unge mennesker fra de kommer første skole, til de tager hjem ét år senere. For os i køkkenet er der er ikke to dage, der er ens, og det er dejligt."

Bente Larsen
Køkkenassistent
Mick

"For mig er det fedeste ved mit arbejde på Flemming Efterskole de søde elever og kollegaer. Hele efterskolemiljøet helt generelt tiltaler mig meget."

Mik Mosegaard
Køkkenassistent
RWS

"For mig er det bedste ved at arbejde på Flemming Efterskole kontakten med de unge mennesker, og at jeg har så mange søde og dygtige kollegaer."

Randi Winther Sørensen
Køkkenassistent
TM
Tania Vorre Hejgaard Miszewski
Køkkenassistent

Bestyrelsen 

Bestyrrelsen 0007
Niels Bie
Bestyrelsesformand
Bestyrrelsen 0001
Allan Thomsen
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0003
Gitte Ebbe
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0005
Janni Hørdum
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0004
Line Juul
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0006
Niels Bjerre
Bestyrelsesmedlem
Bestyrrelsen 0002
Rasmus Bissenbakker
Bestyrelsesmedlem
Foto Charlotte Steenbjerg

Charlotte Steenbjerg, mor til elev årgang 20/21

"Meget engageret personale, som interesserer sig for unge mennesker og ser dem for det, de er!

Som forælder oplever jeg, at de unge mennesker bliver set og anerkendt og vi forældre inddraget i det omfang, der er passende. Det er trygt."