Skema for en Flemming-elev

Skemaet er forskelligt afhængig af tid på året.

Nogle perioder er der meget gymnastik og mindre bogligt. Op til eksamen er det omvendt. Men vi har et grundskema, som I kan se her.

Hverdag På FE0049

Grundskema

Som udgangspunkt er du som elev i gang hver dag fra morgenmaden kl. 7 til godnat kl. 22.30. Derfor har du en meget aktiv hverdag, hvor der ikke er så mange pauser, men til gengæld får du det maksimale ud af dit efterskoleår.

Hverdag På FE0008

Byg dit eget skema

Vi ved godt, det kan være svært at gennemskue, hvordan lige netop din efterskolehverdag kommer til at se ud. Derfor har du her muligheden for at bygge dit eget skema, ud fra de muligheder du har på Flemming Efterskole. Først skal du vælge mellem 9. eller 10. klasse.

Byg 9. klasse skema

Byg 10. klasse skema

Morgenrutinen

Hver morgen kl. 7 kommer der en lærer rundt og siger godmorgen, og alle elever går derefter i spisesalen og spiser morgenmad.

Efter morgenmaden er der nyheder. Derefter går eleverne på værelserne til morgentjek, hvor man skal rydde op, lufte ud og redde sin seng. De boglige timer begynder kl. 8.00.

Søndag0046

Aftenrutinen

Efter aftensmaden er der tre kvarters studietid, som er tid på værelset eller i undervisningshuset til at lave lave lektier. Her kommer der lærere rundt og hjælper.

Hver aften (selvfølgelig med undtagelser) fra kl. 19.15-21.15 er der fri tid og ofte aktiviteter, man opfordres til at deltage i.

Kl. 21.15 er der aftenservering, hvor man kan få lidt at spise.

Kl. 21.45 skal man være på sin egen gang og kl. 22.15 har man børstet tænder og er på sit eget værelse.

Kl. 22.30 kommer lærerne rundt og siger godnat, og der skal man slukke lys, computer og telefon og lægge sig til at sove.

Søndag0054