Skema for en flemming-elev 

Skemaet er forskelligt afhængig af tid på året. Nogle perioder er der meget gymnastik og mindre bogligt på skemaet, og op til eksamenerne er det omvendt. 

skema og boglig undervisning

Grundskema

Som udgangspunkt er du som elev i gang hver dag fra morgenmaden kl. 7 til godnat kl. 22.30. Derfor har du en meget aktiv efterskolehverdag, hvor der ikke er så mange pauser, men til gengæld får du det maksimale ud af dit efterskoleår med både skolegang, træning og efterskoleaktiviteter. 

Efterskoleliv og boglig undervisning

Byg dit eget skema

Vi ved godt, det kan være svært at gennemskue, hvordan lige netop din efterskolehverdag kommer til at se ud. Derfor har du her muligheden for at bygge dit eget skema, ud fra de muligheder du har på Flemming Efterskole. Først skal du vælge mellem 9. eller 10. klasse. 

Byg 9. klasse skema

Byg 10. klasse skema

Morgenrutinen

Hver morgen kl. 7 går alle elever i spisesalen og spiser morgenmad.

Efter morgenmaden er der nyheder i hal 1, hvorefter du på værelset sammen med din rumme for at rydde op, lufte ud og redde jeres senge. De boglige timer begynder kl. 8.00.

Efterskoleliv Flemming Efterskole

Aftenrutinen

Efter aftensmaden er der én times studietid, som er tid på værelset eller i undervisningshuset til at lave lave lektier. Her kommer der lærere rundt og hjælper.

Kl. 19.00 er der aftensamling for alle elever, hvor der er en lille fællesaktivitet og information om aftenens program

Kl. 19.15-21.15 er der fri tid og ofte hyggelige efterskoleaktiviteter, du opfordres til at deltage i 

Kl. 21.15 er der aftenservering, hvor du kan få lidt at spise

Kl. 21.45 skal du være på din egen gang

Kl. 22.15 har du børstet tænder og er på dit eget værelse.

Kl. 22.30 kommer lærerne rundt og siger godnat, og der skal du slukke lys, computer og telefon og lægge dig til at sove.

Efterskoleliv på værelset