Topbillede_teamgymcamp.jpg

teamgymcamp

Teamgymcamp på Flemming Efterskole

Fede dage med masser af teamgymtræning og efterskolestemning

Du har mulighed for at komme med på vores Teamgymcamp, hvor vi tilbyder intensiv træning inden for teamgymdisciplinerne banespring, minitrampolin og rytme.

Campen er for de 10-15 årige, der bare er helt vilde med teamgym.

Vi kommer til at træne indspring og afsæt i minitrampet, teknik i luften, pegasusteknik, de tre forskellige omgange på banen samt rytme- og momenttræning.

Udover træningen vil der også være tid til efterskolehygge og sjove aktiviteter sammen med de øvrige campdeltagere.

Overnatning foregår i vinterferien i haller og klasseværelser. I sommerferien sover campdeltagere på elevværelser.

Hvad er inklusiv?

• masser af træning med kompetente instruktører i fede faciliteter
  • mad
  • camptrøje

Instruktører

Vores instruktører er en blanding af skolens lærere og tidligere elever, der alle har årelang erfaring med både teamgym og undervisning af børn. Der er instruktører af begge køn.

Mød instruktørerne her

Tilmeld dig din næste teamgymcamp

Du kan komme på teamgymcamp på Flemming Efterskole i både efterårsferien, vinterferien og sommerferien. Se herunder, hvornår du kan komme på camp næste gang.

Teamgymcamp (lang) 10-15 år

Den lange teamgymcamp ligger i efterårsferien mandag til fredag. Den er for friske drenge og piger, som i forvejen har kendskab til teamgym.

Tid: 12. oktober 2020 kl. 9 -16. oktober 2020 kl. 17

Pris: 1.795 kr.

TILMELD

Teamgymcamp (kort) 10-15 år

Den korte teamgymcamp i efterårsferien ligger mandag til onsdag og er med to overnatninger.

Tid: 12. oktober 2020 kl. 9 - 14. oktober 2020 kl. 11.30

Pris: 1.195 kr.

TILMELD

Program