Topbillede_spring.jpg

Springcamp

Springcamp på Flemming Efterskole

Har du lyst til at prøve efterskolelivet, samtidig med du får springtræning?

Når vi spørger deltagerne på vores springcamps, hvad det fedeste har været, svarer de enstemmigt: "Spring og nye venner".

Tag på springcamp på Flemming Efterskole, hvor du får intensiv springtræning - og måske lærer et nyt spring!

Vi kommer til at træne masser af både bane- og trampolinspring samt teknik til afsæt.

Der vil også være tid til efterskolehygge og sjove aktiviteter sammen med børnene fra de andre camps.

Overnatning i uge 7 og 42 foregår i klasselokaler. I sommerferien indlogeres deltagerne på elevværelser.

Vores instruktører er kompetente undervisere, der gør alt for at gøre din camp til den fedeste camp!

Kommende springcamps

Springcamp 8-14 år

Denne springcamp er vores mest populære, og pladserne plejer at ryge hurtigt.

Tid: 12. oktober 2020 kl. 9 -14. oktober 2020 kl. 11.30

Pris: 1.195 kr.

TILMELD

Springcamp 12-15 år

Springcamp 12-15 år er for springglade drenge og piger, der har lyst til at smage på efterskolelivet.

Tid: 14. oktober 2020 kl. 15 - 16. oktober 2020 kl. 17

Pris: 1.195 kr.

TILMELD

Hvad er inklusiv?

Med i prisen er:

• Masser af springtræning

• Fede efterskoleaktiviteter

• Fuld forplejning

• Camp t-shirt eller træningstop

Program

Herunder ser du et eksempel på programmet for Springcamp (i dette eksempel en ons-fre camp).

Se tidligere programmer her