Topbillede_spring.jpg

Springcamp

Springcamp på Flemming Efterskole

Har du lyst til at prøve efterskolelivet, samtidig med du får springtræning?

Når vi spørger deltagerne på vores springcamps, hvad det fedeste har været, svarer de enstemmigt: "Spring og nye venner".

Tag på springcamp på Flemming Efterskole, hvor du får intensiv springtræning - og måske lærer et nyt spring!

Vi kommer til at træne masser af både bane- og trampolinspring samt teknik til afsæt.

Der vil også være tid til efterskolehygge og sjove aktiviteter sammen med børnene fra de andre camps.

Overnatning i uge 7 og 42 foregår i klasselokaler. I sommerferien indlogeres deltagerne på elevværelser.

Vores instruktører er kompetente undervisere, der gør alt for at gøre din camp til den fedeste camp!

Tilmeld dig en springcamp

Du kan komme på camp i efterårsferien, vinterferien og sommerferien. Dog har vi desværre måtte aflyse campen i efterårsferien 2020 pga. Covid-19 restriktioner, som gjorde det umuligt at lave sociale aktiviteter.

Springcamp er for børn i alderen 8-15 år, og det er med to overnatninger.

Vi åbner løbende for tilmeldingen til de forskellige camps.

Skriv dig op på linket herunder, så får du en mail, når vi åbner for tilmeldingen.

Ja tak! Send mig en mail, når jeg kan tilmelde mig camp

Hvad koster det?

Med i prisen er:

• Masser af springtræning

• Fede efterskoleaktiviteter

• Fuld forplejning

• Camp t-shirt eller træningstop

• Fede oplevelser, nye teknikker og nye venskaber

Din investering: 1.195 kr.

Program

Herunder ser du et eksempel på programmet for Springcamp (i dette eksempel en ons-fre camp).

Se tidligere programmer her