Gavekort

Glæd dit barn eller barnebarn med et gavekort til en camp på Flemming Efterskole.

Fællesgymnastik0031
Camp

Gaveidé

Står du at mangler fødselsdagsgaven, konfirmationsgaven eller den perfekte julegave, der bringer glæde langt ind i det nye år?

Vi tilbyder at, du kan købe et campgavekort. Du bestemmer selv, om det skal være til en camp med to overnatninger eller en med fire overnatninger.

Se alle vores camps her

Når du har købt det, sender vi et flot gavekort til dig, så du kan give det i gave. Derefter kan modtageren selv gå ind og tilmelde sig den camp, han/hun ønsker at være med på.

Leveringstiden er cirka tre hverdage, fra vi har modtaget betalingen.

Gavekort til kort camp

Pris: 1.195 kr.

Skal bruges i 2021 (uge 7, 27, 31 eller 42)

Modtageren af gavekortet vælger selv en kort camp (man-ons eller ons-fre)

Køb et gavekort til camp her

Gavekort til lang camp

Pris: 1.795 kr.

Skal bruges i 2021 (uge 7, 31 eller 42)

Modtageren af gavekortet vælger selv en lang camp (man-fre)

Køb et gavekort til camp her

Har du fået et gavekort? - Sådan bruger du det

1. Først skal du finde en camp, der svarer til den værdi, dit gavekort har (lang eller kort camp).

2. Tilmeld dig campen og kryds “ja” ved "Har du modtaget denne camp på et gavekort?"

3. Udfyld i tekstfeltet, hvor du har modtaget gavekortet.

4. Når du har udfyldt tilmeldingen, vil du blive videresendt til en betalingsside. Den skal du lukke. Du skal ligeledes se bort fra mailen om betaling.

5. Når vi har registreret din tilmelding, vil du modtage en mail om, at vi har registreret din "betaling."

6. Du har nu brugt dit gavekort og kan begynde at glæde dig til camp :-)

Spørgsmål

Har du spørgsmål, kan du læse vores FAQ eller kontakte os på camp@flemmingefterskole.dk.