Bliv elev

Du skal vælge Flemming Efterskole, hvis du ønsker en hverdag med en god blanding af fart og eftertænksomhed, hvor udvikling og livslyst går hånd i hånd. 

Hverdag På FE0045
Hverdag På FE0063
Hverdag På FE0054

Nørd - stræber? Vi kalder dig ambitiøs!

Hos os vil og tør vores elever være dygtige. Det gælder både i klassen, i springcenteret, på fodboldbanen og bag trommerne.

Meld dig ind i 9. klasse

Meld dig ind i 10. klasse

Hjerne og gymnastik

På Flemming Efterskole vægter vi de boglige fag højt, samtidig med at vi laver en masse gymnastik. Den kombination, mener vi, bygger et ungt menneske, der kommer videre i livet med mange fordele.

I den boglige del tager vi din fremtid seriøst og giver dig redskaber, som du kan bruge i din videre ungdomsuddannelse.

Du behøver ikke at have lavet gymnastik, før du starter, men det er vigtigt, at du har viljen og lysten til det.

Langt de fleste af vores elever har lavet gymnastik, inden de starter på Flemming Efterskole. For dem er der rig mulighed for masser af udfordring.

Ingen linjer - kombiner dine interesser

Vælg mellem spring, teamgym, rytme, grand prix rytme, powertumbling, fodbold, race og musik. Det er vigtigt, at du brænder for mindst ét af fokusfagene.

Du sammensætter selv dit valgfagsskema. Du kan vælge at fylde dit skema op med gymnastik eller at sammensætte dit skema, så du har flere forskellige valgfag.

Særligt legat til elever fra Sydslesvig

Bestyrelsen i "Planteskoleejer Anders Karl Rasmussen og hustru Kirsten Nørgaard Rasmussen legat" har i anledningen 100 året for genforeningen besluttet at bruge i alt 500.000 kr. til legater til unge fra Sydslesvig til at komme på efterskole i Horsensegnen.

Legaterne uddeles i portioner op til 25.000 kr. til særligt økonomisk trængende elever.

Læs mere om legatet her