banner-spring.jpg

Valgfag

SPRING

Fuld skrue på din udvikling

Springgymnastik udfordrer tyngdelovene. Du svæver frit, roterer om kroppens akser og oplever det frie fald.

I springtimerne kan du finde et hold, der passer nøjagtigt til dit niveau. Vores lærere har årelang erfaring i at undervise, og de tager dig med på en rejse, der munder ud i færdigheder, du ikke troede var mulige. Det giver dig en selvtillid, du kan tage med dig videre og bruge overalt.


Valgfag med spring


BASIC SPRING:

Spring for begyndere. Selvom du aldrig tidligere har sprunget, er det muligt på et år at lære at lave både salto og flikflak. Vi arbejder med mod og psyke, teknik og flow.


PERFORMANCESPRING:

For den øvede springer. Du lærer de nyeste teknikker og får mulighed for at bygge de helt store momenter op. Du prøver tingene af i vores løsskumsgrav og lærer om korrekt tilvænning til hård landing. Måske er det dig, der slutter af med en addi til opvisningen. Det er også her, vi træner de grundlæggende teknikker til powertumbling.


TEAMGYM:

Konkurrencedisciplin med både trampolinspring, banespring og rytmisk serie. Læs mere her.


POWERTUMBLING:

Baglæns spring for de øvede gymnaster. Læs mere her.

Kort om spring

MÆNGDE:
Op til 8 timer om ugen (mere hvis du går i Tumblerklassen)

NIVEAU:
Alle niveauer, fra begynder til meget øvet

FORVENTNINGER:
Ambitioner om at blive dygtig

OPLEVELSER:
Overvinde sig selv og tyngdekraften

FACILITETER:
To springcentre, pomfritgrav, syv springgrave, fem stortrampoliner, fem meter tumblingtrack, 27 meter fasttrack, 25 meter fiberbane, 3 x 18 meter Airtrack+, 15 meter teamgym fiberbane, tre Dorado minitrampoliner, to pegasus, foamtrainer.