banner-powertumbling.jpg

Tumbling

Seriøs tumblingtræning

På Flemming Efterskole kan du få næsten daglig tumblingtræning med dygtige tumblinglærere

I tumbling tager vi springymnastikken til det ekstreme. Du lærer at modstå presset, når løbet kører, og du på 6,5 sekund skal udføre otte spring i træk.

Vi ser dit ståsted og lægger en plan for, hvordan du kommer videre. En ting er at kunne præstere i sikre rammer i springcenteret, noget andet er at levere, når du er maksimalt presset.

 

Erfarne instruktører

Springlærerne her på skolen har ofte selv stået på tilløbsrampen til store konkurrencer - flere af dem har været med til både VM og EM i tumbling. 

De deler gerne ud af erfaringen, så du bliver lige så godt rustet til fremtidens konkurrencer. Men vi stiller også store krav til dig som elev, vi forventer en høj grad af træningslyst - også når vi skal styrketræne.

 

Mulighed for ekstra meget tumbling

Hvis du skal gå i 10. klasse og har lyst til ekstra meget tumbling på skemaet, har du mulighed for at vælge Tumblerklassen. Det er en klasse, hvor du udover valgfagstimerne får tre ekstra moduler med tumblingtræning om ugen. Læs mere om Tumblerklassen her.

Se et skema her.

 

Til tumblingkonkurrencer med efterskolen

Vi deltager i løbet af året i en række tumblingkonkurrencer. Konkurrencerne lærer dig at præstere, når det gælder og samtidig at tage gode beslutninger. Den bedste tumbler er ikke bare dygtig - men også klog! 

Vi er desuden værter for og arrangører af FE Cup Power Series 1.

 

Officiel GymDanmark partner

Flemming Efterskole støtter de danske tumblinglandshold. Vores partnerskabsaftale med GymDanmark skal sikre landsholdene de optimale træningsfaciliteter under deres samlinger. Se vores faciliteter her. Derudover støtter vi op om talentudviklingen i dansk tumbling.

Læs mere om vores samarbejde med GymDanmark her.

 

Læs artiklen fra dr.dk: "Dansk tumblingsuccesudklækkes på efterskole"

Skærmbillede 2020-01-16 kl. 11.34.41.png

 

Gå til tumbling på Flemming Efterskole

Hver onsdag og søndag træner vores egen gymnastikforening FEG tumbling på Flemming Efterskole. Der er to hold, et til gymnaster fra 8-15 og et andet hold til gymnaster 16+.

 

Tumblinghold på Flemming Efterskole

8-15 år (før efterskole): Onsdag 17.30-19.30

16 år +: Onsdag 19.30-21.20

For alle: Søndag 17.00-19.00 (frivillig træning)

Gymnasterne skal have lyst til baglæns spring og mange gentagelser. De skal have mod på at nørde teknik og have en positiv træningsmoral.

Læs mere om tumblingholdene, krav og forventninger på fegtumbling.dk.

 

Tumblingtrænere i topklasse

Du vil blive undervist af yderst erfarne og kompetente trænere.

Kort om tumbling

MÆNGDE:
Minimum 2 timer om ugen

NIVEAU:
Minimum araber flik

FORVENTNINGER:
Masser af træningslyst

OPLEVELSER:
Tumblingkonkurrencer, både individuelt og hold

FACILITETER:
To springcentre, skakoun track, pomfritgrav, syv springgrave, fem stortrampoliner, fem meter tumblingtrack, 27 meter fasttrack, 25 meter fiberbane, 3 x 18 meter Airtrack +, 15 meter teamgym fiberbane, tre Dorado minitrampoliner, to pegasus, foamtrainer.