banner-fodbold.jpg

SPRING-FODBOLD 10. KLASSE

Brænder du for både spring og fodbold?

Spring-fodboldklassen er den oplagte kombination mellem spring og fodbold på Flemming Efterskole. Klassen er for dig, der bare vil det hele, og som er vild med både spring og fodbold.

Vælger du Spring-fodboldklassen får du en dagligdag med ekstra meget træningen, og hvor den boglige undervisning bliver integreret på en ny og spændende måde.

For klassens elever bliver der to daglige træningspas med fordybelse i spring og fodbold. Hver enkelt elev får personlig træning og træningsplan.

Som almindelig elev på Flemming Efterskole har man mulighed for at træne spring og fodbold op til otte timer om ugen – derudover aftener og weekender. Spring-fodboldklassen træner 10-14 timer om ugen, og klassen elever vil få et år med fuld fokus på deres udvikling.

Se et skema her.

Det er en mulighed for en anderledes 10. klasse med færre boglige timer og mere fysisk træning.

Med eller uden afgangsprøve

Du kan vælge enten at tage din 10. klasse afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk, eller du kan vælge en prøvefri 10. klasse.

For de elever, der ønsker afgangsprøve i tysk og fysik/kemi, tilbyder vi et særligt kursus. Det vil sige, at man bruger ét af sine valgfag på enten tysk eller fysik/kemi, eller bruger to valgfag på begge dele. Valgfagene kalder vi nørdetysk og nørdefysik/kemi, og dem deltager man i hele skoleåret. Derudover er der obligatorisk deltagelse i fire fredage af to timer samt to weekender med undervisning. På den måde når eleverne gennem pensum, og de er klar til at gå til afgangsprøve ved udgangen af skoleåret.

En del af efterskolelivet

Som elev i Spring-fodboldklassen indgår du i efterskolelivet på lige fod med skolens øvrige elever. Du bor selvfølgelig sammen og spiser sammen med de andre elever, du er en aktiv del af musicalugen, skitur, gymnastikopvisninger og årets øvrige aktiviteter. Derudover har du stadig mulighed for at vælge valgfag såsom musik, håndbold, dans og meget mere.

Se alle valgfag her.

Krav og forventninger

Rent træningsmæssigt skal du have erfaring med at spille 11-mands fodbold.

Både forældre og elev skal være indstillet på, at eleven ikke får en 10. klasses afgangsprøve, hvis man vælger den prøvefri 10. klasse. Hvis man har valgt prøvefri 10. klasse og vil videre på en gymnasial ungdomsuddannelse, skal man til optagelsesprøve på uddannelsesinstitutionen.

Spørgsmål vedrørende afgangsprøver kan rettes til viceforstander Anette Ebbe: av@flemmingefterskole.dk.

Få en plads i spring-fodboldklassen

Er du ikke indmeldt på Flemming Efterskole, men har lyst til at blive en del af Spring-fodboldklassen allerede fra næste skoleår, kan du tilmelde dig her.

Hvis elever fra fremtidige årgange har lyst til at skifte over, skal de skrive en mail til info@flemmingefterskole.dk