Skitur.jpg

Skitur

Sol, sne og gode oplevelser

Alpin og snowboard

Vi har de sidste mange år været i Nassfeld, Østrig, som er et rigtig godt område for både begyndere og øvede. Skituren ligger i uge 4.

Eleverne vælger selv om de vil stå på alpinski eller snowboard. Der er undervisning af uddannede skilærere tre dage, og alle elever er med på et skihold sammen med én eller flere lærere.

Hvis man er syg eller skadet, bliver man hjemme på hotellet sammen med en lærer.

Fælles gode oplevelser

Vi bor alle sammen på et hotel, hvor der i kælderen er et godt fællesområde med mulighed for aktiviteter som håndbold, bordtennis, og hvad vi ellers finder på.

Mange elever nævner skituren som et af efterskoleårets højdepunkter. Det er en anderledes uge, hvor vi får en masse gode oplevelser sammen, og fællesskabet virkelig vokser.