Skema for en Flemming-elev

Skemaet er forskelligt afhængig af tid på året.

Nogle perioder er der meget gymnastik og mindre bogligt. Op til eksamen er det omvendt.

Dagens gang varierer også afhængig af arrangementer og tid på året. Nogle gange får eleverne lov at sove lidt længere, hvis de har været længe oppe til et arrangement eller ude af huset på tur.

Andre gange bytter vi rundt, så mentormøder ligger forskellige dage.

SE SKEMA

Skema

Aktiv hverdag

Som udgangspunkt er eleverne i gang hver dag fra kl. 7 til 22.30, hvor lærerne kommer rundt og siger godnat. Det er derfor en aktiv hverdag med få pauser.

Gode vaner

I løbet af dagen er eleverne igennem en række rutiner. Det er med til at få hverdagen til at glide og samtidig lærer det eleverne nogle gode vaner, som de forhåbentlig vil tage med sig videre i livet.

Morgenrutinen

Hver morgen kl. 7 kommer der en lærer rundt og siger godmorgen, og alle elever går derefter i spisesalen og spiser morgenmad.

Efter morgenmaden er der enten fællestime eller nyheder. Derefter går eleverne på værelserne til morgentjek, hvor man skal rydde op, lufte ud og redde sin seng.

De boglige timer starter kl. 8.00.

Eftermiddag med valgfag og fokusfag

Hver eftermiddag har vi valgfag. Hver elev sammensætter sit eget valgfagsskema. Man har 8-12 valgfagstimer om ugen. Man skal minimum have 2 valgfag om dagen.

Alle elever skal vælge minimum ét af vores fokuksfag. Fokusfaget binder dig til 2 moduler om ugen.

• Spring
  • Teamgym
  • Tumbling
  • Rytme
  • Grand Prix Rytme
  • Dans
  • Fodbold

Forskellen på valgfag og fokusfag kan du læse om her.

Aftenrutinen

Efter aftensmaden er der tre kvarters studietid, som er tid på værelset eller i klasselokale til at lave lave lektier. Her kommer der lærere rundt og hjælper.

Hver aften (selvfølgelig med undtagelser) fra kl. 19.15-21.15 er der fri tid og ofte aktiviteter, man opfordres til at deltage i. Kl. 21.15 er der aftenservering, hvor man kan få lidt at drikke og spise.

Kl. 21.45 skal man være på sin egen gang og kl. 22.15 har man børstet tænder og er på sit eget værelse. Kl. 22.30 kommer lærerne rundt og siger godnat, og der skal man slukke lys, computer og telefon og lægge sig til at sove.