Skema for en Flemming-elev

Skemaet er forskelligt afhængig af tid på året.

Nogle perioder er der meget gymnastik og mindre bogligt. Op til eksamen er det omvendt. Men vi har et grundskema, som I kan se her.

GRUNDSKEMA

Som udgangspunkt er eleverne i gang hver dag fra morgenmaden kl. 7 til kl. 22.30, hvor lærerne kommer rundt og siger godnat. Derfor har vores elever en meget aktiv hverdag, hvor der få pauser men med mulighed for at få det maksimale ud af sit efterskoleophold.

Gode vaner

I løbet af dagen er eleverne igennem en række rutiner. Det er med til at få hverdagen til at glide og samtidig lærer det eleverne gode vaner, som de forhåbentlig vil tage med sig videre i livet.

Morgenrutinen

Hver morgen kl. 7 kommer der en lærer rundt og siger godmorgen, og alle elever går derefter i spisesalen og spiser morgenmad.

Efter morgenmaden er der nyheder. Derefter går eleverne på værelserne til morgentjek, hvor man skal rydde op, lufte ud og redde sin seng.

De boglige timer begynder kl. 8.00.

Eftermiddag med valgfag og fokusfag

Hver eftermiddag har vi valgfag, hvor den enkelte elev selv er med til at  sammensætte sit eget valgfagsskema. Man har 8 valgfagstimer om ugen.

Alle elever skal vælge minimum ét af vores fokuksfag. Fokusfaget binder dig til 2 moduler om ugen.

• Spring
  • Teamgym
  • Tumbling
  • Rytme
  • Grand Prix Rytme
  • Dans
  • Fodbold
  • Race

Forskellen på valgfag og fokusfag kan du læse om her.

Aftenrutinen

Efter aftensmaden er der tre kvarters studietid, som er tid på værelset eller i undervisningshuset til at lave lave lektier. Her kommer der lærere rundt og hjælper.

Hver aften (selvfølgelig med undtagelser) fra kl. 19.15-21.15 er der fri tid og ofte aktiviteter, man opfordres til at deltage i.

Kl. 21.15 er der aftenservering, hvor man kan få lidt at spise.

Kl. 21.45 skal man være på sin egen gang og kl. 22.15 har man børstet tænder og er på sit eget værelse.

Kl. 22.30 kommer lærerne rundt og siger godnat, og der skal man slukke lys, computer og telefon og lægge sig til at sove.