banner-opvisninger.jpg

Gymnastik

OPVISNINGER

De særlige oplevelser

Det kræver et godt fællesskab at lave en flot gymnastikopvisning.

Alle gør sit bedste – og alle er uundværlige. At gå på gulvet som en del af Flemming Efterskole er en oplevelse ud over det sædvanlige. Når bifaldet tordner, og du står sammen med dine nye venner – er det en oplevelse, du aldrig glemmer. Og man forstår det først rigtigt, når man har prøvet det.

Vores gymnastikopvisning har hvert år et nyt tema, og den består af spring, rytme, dans, og hvad vi ellers finder på af kreative elementer. I 2019/2020 hedder opvisningen RAAKA. Se vores opvisningsplan her.

 

Træningen til opvisning

Fra starten af skoleåret arbejder vi hen mod et færdigt opvisningsprogram. Det gør vi i de obligatoriske gymnastikopvisninger, hvor alle elever er med.

Om mandagen har vi fysisk grundtræning. Her træner vi en masse kondition og styrke, som er vigtigt, når man skal dyrke gymnastik og holde til det uden at få skader.

Om onsdagen har vi to timers opvisningstræning. Her øver vi serier til opvisningen, enten hver for sig eller sammen drenge og piger.

Om fredagen har vi også opvisningstræning, og det er ofte fællesgymnastik.

 

I november har vi en hel weekend med opvisningstræning, og frem mod marts er der omkring ni hele gymnastikdage, som er dage, hvor vi rydder skemaet og kun arbejder med opvisningsprogrammet.

 

Opvisningerne

Første opvisning viser vi for alle elevernes bedsteforældre sidst i februar til "Bedsteforældredag".

Derefter turnerer vi i marts og april i hele landet, hvor vi laver cirka 25 opvisninger.

Hvis man ønsker at få besøg af Flemming Efterskole til en opvisning, skal man kontakte kommunkationsmedarbejder Maj Bukhave mb@flemmingefterskole.dk så tidligt som muligt, da der er rigtig mange om budet.

Vær opmærksom på at vi har brug for 20x40 meter hal for at lave vores opvisning.

 

Blandt årets højdepunkter

De store gymnastikopvisninger i Forum Horsens er blandt højdepunkterne på efterskoleåret. Der er både det store stævne for alle efterskoler i Region Midtjylland og det store Gymnastikgalla, som vi arrangerer i samarbejde med Vesterlund Efterskole. Her er gymnastikken i centrum, hvor lys, gulv og bagtæppe er med til at give både elever og publikum en helt særlig oplevelse.

Som elev på Flemming Efterskole skal du glæde dig til at være en del af den store gymnastikopvisning. 

Se opvisningen aPart fra 18/19 i fuld længde her

Se Flemming Efterskoles opvisninger på Youtube her