teamgym.jpg

Teamgymklassen

Brænder du for teamgym?

Teamgymklassen 10. klasse

Teamgymklassen er den oplagte kombination af både rytme, spring og holdsport.

Klassen er for dig, der vil være en dygtig gymnast, og som gerne vil deltage i konkurrencer.

Teamklassen er en mulighed for en anderledes 10. klasse med færre boglige timer og mere fysisk træning.

Som almindelig elev på Flemming Efterskole har man mulighed for at springe og træne op til 8 timer om ugen, og derudover kommer aftener og weekender. Teamgymklassen træner 10-14 timer om ugen, og det er både morgen, eftermiddag og aften.

Derfor er klassen for dig, der vil rykke dig som teamgymgymnast og lave gymnastik hver dag.

I Teamgymklassen får du:

• 9 timers ugentlig teamgym træning
  • Undervisning i de optimale træningsfaciliteter med springcenter, fastliggende rytmegulv og fitness
  • Erfarne undervisere
  • Fokus på dig og din udvikling
  • Boglig undervisning i dansk, matematik og engelsk med høj faglighed, som gør dig klar til en ungdomsuddannelse

Teamgymklassen.jpg

Skema for Teamgymklassen

Skema_19-20_Teamgymklassen.png

En del af efterskolelivet

Som elev i Teamgymklassen indgår du i efterskolelivet på lige fod med skolens øvrige elever. Du bor selvfølgelig sammen og spiser sammen med de andre elever, du er en aktiv del af musicalugen, skitur, gymnastikopvisninger og årets øvrige aktiviteter. Derudover har du stadig mulighed for at vælge valgfag såsom fodbold, musik, håndbold, dans og meget mere.

Se alle valgfag her.

Krav og forventninger

Rent gymnastisk er der et krav om, at du skal kunne lave en araberflik, inden du starter i teamgymklassen.

Derudover forventer vi høj træningsmoral, god holdånd og lysten til at blive dygtig.

Få en plads i Teamgymklassen

Er du ikke indmeldt på Flemming Efterskole, men har lyst til at blive en del af teamgymklassen allerede fra næste skoleår, kan du tilmelde dig her.

Hvis elever fra fremtidige årgange har lyst til at skifte over, skal de skrive en mail til info@flemmingefterskole.dk