Topbillede_race.png

Spring-raceklassen

Spring-raceklassen 10. klasse

Hurtighed, styrke og udholdenhed

I spotklassen Spring-race er al træning opbygget med udgangspunkt i OCR, der er Obstacle Course Racing – også kendt som ekstremt forhindringsløb. Det er et løb, hvor du undervejs skal igennem en række forhindringer. Det kræver, at du har et højt fysisk niveau både inden for løb og særligt inden for kropslig kontrol, stabilitet og grebsstyrke.

På Flemming Efterskole træner vi OCR i Spring-raceklassen og er for de elever, der gerne vil udforske kroppens fysiske kunnen, teste grænser og deltage i konkurrencer. Vi træner henimod deltagelse i et større OCR løb.

Samtidig har du ugentlige træninger i spring, fordi kombinationen af de to giver dig et alsidigt bevægelsesmønster og dermed optimal træning i alle de fysiske parametre, du har brug for i et ekstremt forhindringsløb: hastighed, styrke, udholdenhed, behændighed og balance m.m.

Vælg Spring-raceklassen, hvis du...

• Vil udfordres fysisk og mentalt

• Elsker at træne og nørde tekniske færdigheder

• Vil have en anderledes 10. klasse med plads til fordybelse

Hverdagen i Spring-raceklassen

Du får tre morgentræninger om ugen på dit skema, hvor de to af træningerne vil bestå af OCR-træning og den sidste træning vil have fokus på spring.

SKEMA

knapper_spring_race.jpg

En del af efterskolelivet

Eleverne i Spring-raceklassen vil indgå i efterskolelivet på lige fod med skolens øvrige elever. Du bor selvfølgelig sammen og spiser sammen med de andre elever, du er en aktiv del af introtur, musicalugen, skitur, gymnastikopvisninger og årets øvrige aktiviteter. Derudover har du stadig mulighed for at vælge skolens øvrige valgfag såsom fodbold, musik, håndbold, dans og meget mere.

Krav og forventninger

Vi forventer af dig at du elsker at træne og træne meget. Derudover skal du kunne løbe 4 km uden stop.

Læs desuden mere om spotklasser her.

Få en plads i Spring-raceklassen

Er du ikke indmeldt på Flemming Efterskole, men har lyst til at blive en del af Spring-raceklassen allerede fra næste skoleår, kan du tilmelde dig her.

Hvis elever fra fremtidige årgange har lyst til at skifte over, skal de skrive en mail til info@flemmingefterskole.dk.