headimg-1.jpg

Spotklasser

10. klasse med fordybelse, læring og udvikling

Spotklasse er et tilbud til dig, der gerne vil gå det ekstra stykke med din interesse. Det er en slags linje, men så alligevel ikke. For du har stadig plads til andre valgfag.

Det er en 10. klasse med færre boglige timer og mere tid til fordybelse i dit spotfag. I spotklasserne udgår tysk og fysik for at skabe plads til seks ugentlige træningstimer (3 moduler af 2 timer).

Ugentlige træningstimer for en spotklasse-elev:

Optimale betingelser for din træning

Vores spotklasser får optimale betingelser med både tid, lærere, miljø og faciliteter, så de kan fordybe sig, blive udfordret og udvikle sig.

Du skal vælge en spotklasse, hvis du...

• brænder for din sport
  • elsker at træne og nørde teknik
  • vil have tid til både sport og venner
  • skal i 10. klasse

Spotklasser i skoleåret 2020/2021

Fodboldklassen

Tumblerklassen

Teamgymklassen

Spring-fodboldklassen

Spring-raceklassen

spotklasse.jpg

Hvis du ønsker at blive en del af en spotklasse, angives dette i indmeldelsen. Det er ikke bindende.

De boglige timer

Du kan vælge enten at tage din 10. klasse afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk, eller du kan vælge en prøvefri 10. klasse. Som elev i spotklasserne har du boglige timer sammen med skolens øvrige 10. klasser.

En del af efterskolelivet

Du indgår i efterskolelivet på lige fod med skolens øvrige elever. Du bor selvfølgelig sammen og spiser sammen med de andre elever, du er en aktiv del af musicalugen, skitur, gymnastikopvisninger og årets øvrige aktiviteter. Derudover har du stadig mulighed for at vælge valgfag såsom musik, e-sport, dans og meget mere.

Det er en mulighed for en anderledes 10. klasse med færre boglige timer og mere fysisk træning.