#

Om skolen

Mød eleverne 

Der er mange valg, man skal træffe, når man skal vælge efterskole. Derfor er det være rart at læse, hvad andre har tænkt i samme situation. 

 

I første omgang skal du vælge, om du vil på efterskole, og hvilken efterskole det skal være. Måske Flemming Efterskole til helt rette match for dig, tag vores lille test her

Herefter skal du, hvis du skal på Flemming Efterskoe, vælge om du vil i en spotklasse eller ej. Til sidst skal du vælge, hvilke fokus- og valgfag du gerne vil gave - men det valg skal du først træffe, når du er begyndt på skolen. 

Her på siden kan du møde nogle af vore nuværende og tidligere elever, der fortæller om, hvilke overvejelser de har gjort sig i forhold til deres efterskoleliv. 

Klara Vig Tamsdorf

2019/20

9. klasse

Klara kommer Græsted, og hun har valgt teamgym, tumbling og fokusrytme som primære valgfag. 

"Jeg har valgt at tage på efterskole i 9. klasse for at kunne lave mere sport og for at få en mere alsidig hverdag"

Elias Kolding Wilkens 

2019/20 

9. klasse

Elias kommer og fra Hinnerup, og han har valgt teamgym, tumbling, fokusdans og dobbelt mini trampolin. 

"Jeg har valgt at 9. klasse på efterskole, fordi jeg har fået muligheden for at dyrke en masse sport, og det betyder, at jeg udvikler mig meget på mine præstationer."

Caroline Rasmussen

2019/20

10. klasse, Tumblerklassen

Caroline kommer fra Pandrup i Nordjylland, og hun har valgt teamgymspring, teamgym, rytme, tumbling, fokusdans og nørdematematik. 

"Jeg har valgt Tumblerklassen, fordi jeg godt kan lide at springe baglæns. Jeg havde ikke prøvet tumbling før, men jeg bliver bedre og bedre for hver træning. Lærerne er virkelig gode!"

Tobias Halberg Møller

2019/20 

10. klasse, almindelig

Tobias kommer fra Odder, og han har valgt både spring og fodbold som valgfag. 

"Jeg har altid interesseret mig for gymnastik, men jeg har aldrig gået til det. Jeg har kun hoppet på havetrampolinen derhjemme. På Flemming kan jeg lave en masse gymnastik og spille fodbold."

Philip Heine Lyager 

2019/20

10. klasse, Spring-fodboldklassen 

Philip kommer fra Vejle, og han har valgt at gå i Spotklassen Spring-fodbold. Derudover har valgfagene begynderspring, fodboldteknik, spring, fodbold interval- og spiltræning. 

"Det er sjovt med en hverdagen, hvor træningen er tilpasse de forskellige aktiviteter. For eksempel træner vi ikke nær så hårdt i de uger, hvor vi har fodboldstævne."