fecamp.jpg

Camps på Flemming Efterskole

Tre fede dage i sommerferien med fuld fart

Send dine børn et par dage på efterskole i sommerferien og giv dem nogle fede oplevelser. Vores camps er for børn i alderen 8-15 år, og vi skal lave en masse gymnastik, have nogle fællesskabsoplevelser og hygge os.

Vi afholder i år to camps:

Billetter

Vigtige informationer, når du køber din billet:

• Det er muligt at købe to billetter pr. gang. Dog skal du indtaste følgende oplysninger på begge deltagere, så hav dem klar: Navn, fødselsdag, adresse, forening/klub, mors navn, mors mailadresse, mors telefonnummer, evt. fars oplysninger samt størrelse på t-shirt.
  • Vi har reserveret et antal billetter til drenge og til piger for at sikre en nogenlunde kønsfordeling. Det er derfor vigtigt, at I vælger den rigtige type billet: springcamp pige, springcamp dreng eller rytme/dance (her er køn underordnet).

Billetsalget åbner d. 1. februar kl. 13.00. KØB BILLET HER.

2.-4. juli 2018: Flemming springcamp 8-11 år

Spring

Der er plads til 150 børn på campen i alderen 8 til 11 år.

På programmet er masser af spring og gymnastik, og derudover skal vi hygge og lege med en masse andre aktiviteter, fx. glidebane og bål.

Børnene indkvarteres på værelser og skal selv medbringe dyne/sovepose.

Tid: Campen starter mandag d. 2. juli kl. 9 og slutter onsdag d. 4. juli kl. 12, hvor forældrene kommer og ser en lille forevisning.

Pris: 1195 kr.

Tilmeldingen åbner 1. februar kl. 13.00. Link kommer her på siden (først til mølle).

4.-6.juli 2018: Flemming Camp 12-15 år

Vælg mellem rytme/dans eller spring

Der er ligeledes plads til 150 på denne camp. Her kan man vælge om man vil lave springgymnastik eller om man vil lave rytme og dans. Der er 30 pladser på rytme og dans og 110 pladser på spring.

På Flemming Camp skal vi træner en masse og derudover have nogle fede efterskoleoplevelser.

Tid: Campen starter onsdag d. 4. juli kl.  18 og slutter fredag d. 6. juli kl. 20.00, hvor forældrene kan komme og se en lille gymnastikforevisning.

Pris: 1195 kr.

Tilmeldingen åbner 1. februar kl. 13.00. Link kommer her på siden (først til mølle).

Inkluderet i prisen er:

• En fed langærmet camptrøje
  • Kost og logi (eventuelle allergier noteres i tilmeldingen)
  • Drikkedunk
  • Tre dage med masser af oplevelser

Hvilken camp skal vi vælge?

Vi har allerede fået en del spørgsmål, om man absolut skal være fyldt 12 år for at være med på den store camp. Eller om man på være 12 og stadig være med på den lille camp.

Vi lader det op til jer at vurdere jeres egne børn. Aktiviteterne på de to camps vil være tilpasset de respektive aldersgrupper (herunder både hygge og uhygge :-) )

Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmeldingen kan du kontakte kommunikationsmedarbejder Katrine Rubeck på kr@flemmingefterskole.dk eller 41787505.

Har du spørgsmål vedrørende campens indhold og afvikling bedes du kontakte campleder Thomas Skovgaard Jørgensen på tsj@flemmingefterskole.dk.