headimg-1.jpg

Tag 10. klasse på Flemming og få et år med udvikling

Plads til fordybelse

Størstedelen af vores elever vælger at tage 10. klasse på Flemming Efterskole.

Fagene dansk, engelsk og matematik er obligatoriske fag på 10. klassetrin. Tysk og fysik/kemi kan fravælges. Dog anbefaler vi, at du tager tysk og fysik/kemi, hvis du overvejer at gå videre på en gymnasial uddannelse.

Vi har mange boglige timer på Flemming Efterskole, og vi stiller krav til dig. Og du kan roligt gøre det samme til os. Vi er ambitiøse - også på dine vegne.

Vores lyse undervisningslokaler er opdateret til moderne undervisning. Derudover arbejder vi med en teamstruktur, der gør det muligt at tilpasse undervisningen til forskellige emner. Har vi brug for en ekstra tysktime eller to, er der plads til det i de dynamiske skemaer.

Almindelig 10. eller spotklasse

Som 10. klasselev skal du træffe et valg. Har du lyst til at fordybe dig i en spotklasse, eller vil du tage almindelig 10.

Spotklasse: Er en mulighed for dig, der har en stor interesse i enten spring, teamgym, tumbling, fodbold eller races (forhindringsløb). Se mere om vores spotklasser her.

Almindelig 10.: Her har du større valgfrihed i dine valgfagstimer til at sammensætte og afprøve lige præcis dét, DU har lyst til.