#

Nyheder

Velkommen til nye medarbejdere

Livets gang som barsel, ny uddannelse og pension har åbnet dørene for en række nye medarbejdere på Flemming Efterskole. Mød dem her!
 
Der ville ikke være en skole uden de ansatte - lige fra pedellerne, lærerne, og køkkenmedarbejderne til ledelsen, rengøringsteamet og administrationen. De ansatte er en del af skolens DNA.
 
Derfor er det også meget spændende, når vi skal byde velkommen til nye kollegaer. 
 
I køkkenet opstår der nye idéer
Teddy Andreasen er vores nye køkkenleder. Han er uddannet kok og har tidligere arbejdet på konferencecentre og personalerestauranter, men efter et vikariat på Midtjysk Efterskole blev han bidt af arbejdet med efterskoleelever. 
 
- Det er fantastisk og meget inspirerende med alle de unge mennesker i ens hverdag. Den umiddelbare repsons jeg får fra eleverne, det rammer lige i mit kokkehjerte, fortæller Teddy Andersen, der nu har været på Flemming Efterskole i to måneder. 
 
- Derudover er jeg meget glad for den omskiftelige hverdag, hvor der aldrig er to dage der er ens. Næsten hver dag består af nye idéer, fortsætter han.  
 
Teddy i køkkenet.jpg 
Flere af eleverne er med i køkkenet i løbet af dagen, og særligt samspillet med eleverne sætter køkkenleder Teddy Andreasen stor pris på. 
 
 
Drømme går opfyldelse 
Siden sommerferien har vi også budt velkommen til fire nye boglige lærere. 
 
Maria Møller Pedersen underviser i dansk, Mille Brønd Jensen i dansk og engelsk, Helle Bergholt Olesen i dansk, og Nikolaj Bak Kristensen er ny mand både på fodboldbanen og i matematikundervisningen. 
 
-  Jeg valgte at søge job på Flemming, da både det boglige og det idrætslige ambitionsniveau er højt, og det er noget, jeg også selv stræber efter. Især det sportslige tiltalte mig meget. Det at kunne kombinere sit arbejde som lærer med fodboldtræning er en drøm, der går i opfyldelse, siger Nikolaj Bak Kristensen
 
MP_2020.jpg  MBJ.jpg  HBO.jpg  NBK.jpg
Maria Møller Pedersen          Mille Brønd Jensen                 Helle Bergholt Olesen            Nikolaj Bak Kristensen   

 

Også Maria Møller Pedersen føler, hun har landet drømmejobbet. 

- Jeg søgte ind på Flemming Efterskole i virksomhedspraktik. Jeg er nu blevet ansat i et vikariat, og gud hvor er det bare en drøm, der går i opfyldelse. Det blev hurtigt en naturlig del af min hverdag, og alle ansatte har taget godt imod mig. Jeg føler nu, jeg endelig har fundet den mark, hvor jeg kan blomstre som underviser, siger hun. 

De boglige lærere har udover deres boglige timer også aften- og weekendvagter, og de indgår i mentorordningen. Alle elever får ved skoleårets begyndelse tilknyttet en mentor, der er deres og forældrenes faste kontaktperson hele året.  

Min opstart er gået over alt forventning. Både elever og kollegaer har taget super godt imod mig, og alle har været meget imødekommende og hjulpet med at give mig den bedste start. Nu glæder jeg mig bare til at lære endnu flere elever at kende som tiden går, siger Helle Bergholt Olesen, der havde første arbejdsdag 1. november. 

 

Tidligere elever vender tilbage til Springcentret

Udover de fuldstidsanstte lærere er der også kommet to nye timelærere til; Andreas Rand og Joakim Vorup Sass-Petersen. De underviser begge i spring. De kommer med solidt kendskab til skolen, da både Andreas og Joakim er tidligere elever på Flemming Efterskole, derudover er de rutinerede gymnaster og trænere. 
 
Tag godt imod dem alle sammen.