Lørdag 24. oktober

Musicalugen er skudt i gang

Flemming Efterskole er netop gået ind i musicalugen, hvor alle elever er med i en gruppe, som arbejder med hver deres opgave til det store fælles projekt: The Western Dream.

Skrevet af elev Marius Cederholm Elmose

Spændingen og glæden bliver større og større for hver dag der går, eleverne er i fuld gang med at arbejde hårdt. Musicalugen er altid en stor ting på Flemming Efterskole, og det kan bestemt mærkes. Alle eleverne har glædet sig, og lærerne er spændte på at se resultatet af elevernes anstrengelser.

Dette års musical er en anderledes oplevelse for både eleverne og lærerne, da Covid-19 har forhindret at andre efterskoler, venner, børnehaver og plejehjem kan komme ud og se vores musical. Derfor skal vores musical både optages og livestreames.

Billede1.png    Billede2.png

Eleverne knokler på tangenterne og guitarstrengene i musik, nogle er i fuld gang med at sætte scenen op, og de andre arbejder i deres grupper på deres del i musicalen. Fotograf: Elev Lasse Jagd Jørgensen.

Den færdige musical skal vises på onsdag og torsdag, hvor vores forældre kommer og ser musicalen. Det kan lade sig gøre, fordi de har nummererede billetter, hvor der er sikret afstand mellem publikum. Eleverne holder hovedet højt, og glæder sig til at optræde. Humøret, glæden og spændingen er der ingen, der kan tage fra os.

Skuespillerne og danserne er fuld gang med at øve deres replikker og koreografier. De andre elever gør alt, hvad de kan for også at blive færdig med deres gruppeprojekter til den første generalprøve, som skal vises på onsdag.

Der bliver ikke spildt tid her i musicalugen. Eleverne knokler fra kl 09.00 til kl 20.00 om aftenen. Der bliver bygget kulisser til sceneopsætning, og der bliver lavet kostumer, og senere på ugen har vi et sminkehold klar.

Billede6.png

Alle pigerne i fuld koncentration nede i hal 2 for at lære deres dans “Sexy dance” som den også bliver kaldt. Fotograf: Elev Niels Gjørup Stoffer

Jeg har snakket også med elev Alexander Sonne, der er hovedrolleindehaver i dette års musical.

Hvad er din holdning til dette års musical?

Jeg synes, det er sjovt og meget spændende og bestemt hyggeligt, dog er det lidt irriterende, vi ikke kan få lov at sove længe.

Billede5.png   Billede4.png

Skuespillerne, er godt i gang med at lære alle deres replikker, og køre alle scenerne igennem til punkt og prikke, Antonio som er hovedpersonen i musicalen, har vi fået lov at interviewe. Fotograf: Elev Lasse Jagd Jørgensen.

Hvad handler dette års musical om?

Vores musical i år handler om en dreng, der hedder Antonio. Han er sådan lidt en nørd, som rigtig gerne vil være en cowboy. Så kommer der en fest, hvor der sker nogle ting, og mere vil jeg ikke afsløre.

Hvorfor valgte du hovedrollen?

Jeg valgte ikke hovedrollen som sådan, Birthe vores instruktør gav os nogle øvelser, som vi skulle vise frem. Derefter fik så tildelt vores roller, hvor jeg fik hovedrollen, hvilket også var det, jeg sigtede efter. Jeg blev meget glad, fordi det var den rolle, jeg gerne vil have.