slider.jpg

Nyheder

Senest opdateret 10. juni 2020

Information om Corona

COVID-19 har konsekvenser for efterskolelivet på Flemming Efterskole.

Heldigvis er de nuværende elever tilbage på skolen, godt nok under andre forhold end tidligere, men vi får det bedste ud af skoleårets sidste uger. 

Her på siden opdaterer vi løbende med praktiske oplysninger for både nuværende elever og forældre, kommende elever samt gæster i huset. 

 

Campdeltagere

Alle sommerens camps, både uge 27 og i uge 31, bliver afholdt, og vi glæder os til at se campdeltagerne til nogle sjove, hyggelige og lærerige dage!

Vi har udarbejdet nogle retningslinjer for, hvordan vi undgår smitte campen, som I kan læse mere om her: Covid-19 Retningslinjer for camp. Der er også praktiske oplysninger om, hvor meget forældre må opholde sig på skolen 

 

Gæster på skolen 

Det er kun tilladt for skolens personale, elever og medlemmer af bestyrelsen at komme på skolens området. Som forældre må man gerne aflevere sit barn, men der er desværre ikke mulighed for at gå ind på skolen. 

 

Arrangementer

Hold øje med vores kalender, hvor vi løbende opdaterer de forskellige arrangementer. Nogle arrangementer er udskudt, nogle afholder vi digitalt, og andre er helt aflyst.  

 

Rundvisninger

Vi åbner igen op for fysiske rundvisninger her på skolen. Den næste rundvisning er mandag 29. juni kl. 19. Du finder tilmeldingen samt datoer for kommende rundvisninger her på siden.

Det er også muligt at få individuelle rundvisninger. Send en mail til Katrine Rubeck, der sidder på skolens kontor, på kr@flemmingefterskole.dk, og hun vil efterfølgende kontakte jer for at aftale et tidspunkt.   

 

Kontakt

Skulle I have spørgsmål, er I som altid velkomne til at kontakte os på 

telefon: 75673089 eller mail: info@flemmingefterskole.dk