#

Nyheder

Torsdag 2. juli 2020

Flexholdet genopstår 

Efter en pause på mange, mange år genopstår opvisningsholdet for tidligere elever. 

 

Fra sæsonen 2010/21 er det igen muligt for tidligere elever at lave gymnastik på Flemming Efterskole. Flere tidligere elever og nuværende gymnastiklærere på skolen er gået sammen om at puste nyt liv i Flexholdet.

Holdet er for gymnaster, der brænder for gymnastik og for at udvikle og dygtiggøre sig i et fedt fællesskab af gamle FE-elever.

Der er udtagelse lørdag 22. august, og på nuværende tidspunkt er der allerede over 120 gymnaster, der har meldt sig til. 

På instruktørsiden er det rutinerede og engagerede kræfter, der møder gymnasterne. De fem instruktører har selv taget initiativ til at genoprette holdet. 

Det er Joakim Vilhelmsen (tidligere elev og nuværende gymnstiklærer),  Jeppe Tvedebrink (tidligere elev og nuværende gymnastiklærer), Maria Hvid (nuværende gymnastiklærer), Mette Berthelsen (tidligere elev og nuværende gymnastiklærer) og Tobias Vilhelmsen (tidligere elev).   

 

Flexholdets_instruktorer.png

Her kan du se Flexholdet 20/21's instruktører, der alle har solidt kendskab til Flemming Efterskole enten som ansat, elev eller begge dele. 

 

Flexholdet er som skrevet for tidligere elever på Flemming Efterskole, og det er en mulighed for sammenhold og gymnastikoplevelser på tværs af årgangene. 

Holdet kommer til at træne 5-6 weekender i løbet af sæsonen, og forventningen er, at de skal ud at lave omkring 8 opvisninger - nogle af dem på Flemming Efterskole og andre ude i gymnastikdanmark. 

Det er stadig muligt at nå at melde sig til udtagelsen

flexholdet-genopstar-midt.jpg

Et tilbageblik til Flexholdets opvisning i 2014, hvor de nuværende instruktører Tobias Vilhelmsen og  Mette Berthelsen var med. Arkivfoto