Nyheder fra Flemming Efterskole

Vi opdaterer løbende vores nyhedsside med historier og nyheder fra hverdagen på skolen. 

Tirsdag 11. maj 2021

Flemming Efterskole sætter turbo på den grønne omstilling

Nye varmepumper sparer Flemming Efterskole for 126 ton årlig CO2-udledning. Men det er blot ét af mange initiativer, skolen arbejder med for at sikre en grønnere hverdag.

Læs mere 

Tirsdag 16. marts 2021

Genåbningsfest på Flemming

Smilene var brede, da eleverne endelig kunne vende tilbage til skolen mandag eftermiddag efter 10 ugers efterskoleliv bag skærmen.

Læs mere

 

Torsdag 25. februar 2021

Mentorlærere på besøg

Tirsdag og onsdag kørte lærerne fra Flemming Efterskole rundt i hele landet for at besøge de savnede elever og for at give dem en lille hilsen fra skolen. 

Læs mere

6. januar 2021

Nytårstale: "Onlineskole er ikke særlig sjovt, sneen er begyndt at falde, men vi er stadig sammen"

Hverdagen er i disse dage ikke, som vi kender den. Men heldigvis er eleverne positive, og der er endnu en gang godt gang i den digitale efterskolehverdag. 

Læs mere

22. december 2020

Året der gik på Flemming

Vi har samlet de mest mindeværdige øjeblikke fra året 2020. Et år hvor Flemming Efteskole ramte Go' Morgen Danmarks sendeflade, og hvor vi måtte tænke efterskole på helt nye måder. 

Læs mere

7. december 2020

Julehyggen breder sig over Flemming

Julesange, jule-småkager, juletale, juletræer og julesweater. Til fredagens juleshow for elevernes forældre var det svært ikke at komme i julestemning.  

Læs mere

20. november 2020

Årets første værelsesbyt

Alle skolens 220 elever fik nye værelser og nye rummer. Det er det første af i alt to værelsesbyt i løbet af året. Værelsesbyttene er med til at udvide elevernes omgangskreds og netværk på skolen, og dermed styrker det deres sociale kompetencer. 

Læs mere

13. november 2020

Velkommen til 

Livets gang som barsel, ny uddannelse og pension har åbnet dørene for en række nye medarbejdere på Flemming Efterskole. Teddy Andreasen er ny køkkenleder, og derudover har vi sagt velkommen til fire nye boglige lærere og to timelærere. 

Mød dem her!

24. oktober 2020

Musicalugen er skudt i gang

Flemming Efterskole er netop gået ind i musicalugen, hvor alle elever er med i en gruppe, som arbejder med hver deres opgave til det store fælles projekt: musicalen.

Læs mere

22. oktober 2020

Nye bad- og tolietfaciliteter

Onsdag fik pigerne på Lægården endelig lov til at se de nye toilet- og badefaciliteter på Lægården, der er den bygning, hvor de fleste af pigerne bor. 

Læs mere

3. september 2020

Ny video: Throwback til Raaka

Desværre nåede årgang 19/20 ikke at vise deres flotte opvisning Raaka for særlig mange, men heldigvis ser eleverne tilbage på et år, hvor Corona var med til at styrke fællesskabet.

Læs mere

11. august 2020

Første skoledag: Velkommen til årgang 2020/21

Endnu en årgang er begyndt på Flemming Efterskole, og tiden flyver allerede af sted. To af eleverne fortæller mere om deres første skoledag. 

Læs mere

2. juli 2020

Flexholdet genopstår

Efter en pause på mange, mange år genopstår opvisningsholdet for tidligere elever. Der er allerede mere end 120 gymnaster, der har meldt sig til udtagelsen 22. august 2020. 

Læs mere

20. maj 2020

Eleverne vendte spændte og lidt nervøse tilbage til skolen 

Mandag aften omkring klokken 18.00 trillede den første bil ind i skolegården. Det var spændte og lidt nervøse elever, der vendte tilbage til skolen. I ni uger har de gået på efterskole hjemmefra.

Læs mere

20. april 2020

Mentorlærere kørte landet rundt for at besøge elever

Det er ikke nemt at være efterskoleelev på afstand, derfor vakte det stor glæde, da eleverne torsdag og fredag fik hjemmebesøg af deres mentor. 

Læs mere

25. marts 2020

Efterskole på afstand af hinanden

Indtil videre er eleverne på Flemming Efterskole sendt hjem til efter påske, og i stedet er de i kontakt med lærerne og deres efterskolevenner på de digitale platforme. 

Læs mere

Opdateres løbende

Information om Corona

Vi har torsdag morgen informeret eleverne om, at skolen er lukket de næste to uger – altså til den 29. marts. Tingene udvikler sig hele tiden, følg her udviklingen og konsekvenserne for hverdagen på Flemming Efterskole.

Læs mere

 

02. marts 2020

Sølv til grand prix-pigerne 

Det var ikke uden nervøsitet, at pigerne fra fokusfaget grand prix tidligt søndag morgen pakkede deres ting og satte sig ind i den ventende bus med kurs mod Jysk Mesterskab.

Læs mere

22. februar 2020

Årets opvisning: Spændingen blev udløst fredag eftermiddag

Fredag 21. februar var dagen, som eleverne på Flemming Efterskole har ventet længe på. Det var nemlig dagen, hvor de for første gang skulle vise årets opvisning: Raaka. 

Læs mere