Nyheder fra Flemming Efterskole

Vi opdaterer løbende vores nyhedsside med historier og nyheder fra hverdagen på skolen. 

3. september 

Ny video: Throwback til Raaka

Desværre nåede årgang 19/20 ikke at vise deres flotte opvisning Raaka for særlig mange, men heldigvis ser eleverne tilbage på et år, hvor Corona var med til at styrke fællesskabet.

Læs mere

11. august 2020

Første skoledag: Velkommen til årgang 2020/21

Endnu en årgang er begyndt på Flemming Efterskole, og tiden flyver allerede af sted. To af eleverne fortæller mere om deres første skoledag. 

Læs mere

2. juli 2020

Flexholdet genopstår

Efter en pause på mange, mange år genopstår opvisningsholdet for tidligere elever. Der er allerede mere end 120 gymnaster, der har meldt sig til udtagelsen 22. august 2020. 

Læs mere

20. maj 2020

Eleverne vendte spændte og lidt nervøse tilbage til skolen 

Mandag aften omkring klokken 18.00 trillede den første bil ind i skolegården. Det var spændte og lidt nervøse elever, der vendte tilbage til skolen. I ni uger har de gået på efterskole hjemmefra.

Læs mere

20. april 2020

Mentorlærere kørte landet rundt for at besøge elever

Det er ikke nemt at være efterskoleelev på afstand, derfor vakte det stor glæde, da eleverne torsdag og fredag fik hjemmebesøg af deres mentor. 

Læs mere

25. marts 2020

Efterskole på afstand af hinanden

Indtil videre er eleverne på Flemming Efterskole sendt hjem til efter påske, og i stedet er de i kontakt med lærerne og deres efterskolevenner på de digitale platforme. 

Læs mere

Opdateres løbende

Information om Corona

Vi har torsdag morgen informeret eleverne om, at skolen er lukket de næste to uger – altså til den 29. marts. Tingene udvikler sig hele tiden, følg her udviklingen og konsekvenserne for hverdagen på Flemming Efterskole.

Læs mere

 

02. marts 2020

Sølv til grand prix-pigerne 

Det var ikke uden nervøsitet, at pigerne fra fokusfaget grand prix tidligt søndag morgen pakkede deres ting og satte sig ind i den ventende bus med kurs mod Jysk Mesterskab.

Læs mere

22. februar 2020

Årets opvisning: Spændingen blev udløst fredag eftermiddag

Fredag 21. februar var dagen, som eleverne på Flemming Efterskole har ventet længe på. Det var nemlig dagen, hvor de for første gang skulle vise årets opvisning: Raaka. 

Læs mere