Efterskolernes aften - Digital Besøgsdag

EFTERSKOLERNES AFTEN

Næste arrangement søndag 17. januar 2021

Grundet COVID-19 bliver den kommende Efterskolernes Aften anderledes end tidligere.

Selve arrangementet bliver søndag 17. januar 2021, og det kommer til at bestå af en digital besøgsdag.

Kl. 16-17Facebook live Digital Besøgsdag

Kl. 17-17.30: Bonusmøder på Microsoft Teams (Links til disse deles i Facebook-begivenheden)

Kl. 19.30-20.15 Instagram live med eleverne Alexander og Therese

Hvad skal der ske?

Du skal sætte dig klar med familien og computeren og følge med på vores facebookside i denne begivenhed, hvor vi sender live fra Flemming Efterskole kl. 16-17.30.

Vi vil fortælle om skolen, fagene og alt det indimellem. I kommer til at møde forstanderen, lærere og kommunikationsmedarbejdere, som er klar til at give jer svar på jeres spørgsmål og fortælle mere om Flemming.

Du kommer til at høre om:

• Flemming Efterskole - hvad står vi for, og hvad har du af muligheder?
  • Hjerne - den boglige undervisning
  • Gymnastik - hvorfor, hvordan og hvor meget?
  • Fællesskabet - det sociale liv, hvordan gør vi det?

Vil du have en påmindelse af os søndag formiddag, kan du klikke her.

Efterfølgende bonusmøder

I forlængelse af Digital Besøgsdag vil der være mulighed for at deltage i bonusmøder via Microsoft Teams. De foregår på samme tid, så I er nødt til at vælge, hvilket I har mest interesse i denne gang.

Bonusmøde 1: Spørgsmål til forstanderen

Vil du høre mere fra forstanderen og stille ham et par opfølgende spørgsmål, er du velkommen i mødet med Ole Vind.

Bonusmøde 2: Gymnastik

I bonusmødet om gymnastik kan du møde Lasse Pihl og Mette Berthelsen. Lasse underviser i spring og tumbling og er ansvarlig for spotklassen tumblerklassen. Mette Berthelsen underviser i rytme, fællesgymnastik, pigegymnastik og grand prix. De kan fortælle jer om forskellen på obligatorisk gymnastik og valgfag, og de kan give jer et indblik i mulighederne inden for konkurrencegymnastik og opvisningsgymnastik. Har du særligt spørgsmål inden for gymnastik, er du meget velkommen her.

Bonusmøde 3: Fodbold

Vil du vide mere om fodbold på Flemming, muligheder, niveau, krav, faciliteter osv., kan du logge ind i mødet med fodboldlærerne Henning Guldager og Jeppe Østerby. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Bonusmøde 4: Rundvisning

Vil du gerne se skolen, kan du følge med i rundvisningen, hvor kommunikationsmedarbejder Katrine Rubeck viser jer rundt på matriklen. Hun svarer også gerne på spørgsmål undervejs.

Mød eleverne

Vil du gerne møde eleverne og høre om deres efterskoleoplevelser, så skal I følge med på vores Instagram profil søndag kl. 19.30, hvor to udvalgte elever går live. Her er du også meget velkommen til at stille spørgsmål undervejs.

Hvilken efterskole skal jeg vælge?

Har du taget vores efterskoletest, hvor du kan finde ud af, om Flemming Efterskole er noget for dig?

Indmeldelse i god tid

Husk at det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole allerede fire år før, hvis I vil være sikre på at få en plads. I kan melde ind, når I kommer, eller I kan gøre det allerede nu.

Gå til indmeldelse.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at bestille en rundvisning. Lige nu er vores rundvisninger meget eftertragtede, men vi tilføjer løbende nye datoer.

Skolestart_grafik_.jpg