Efterskolernes aften

EFTERSKOLERNES AFTEN

Næste arrangement søndag 17. januar 2021

Grundet COVID-19 bliver den kommende Efterskolernes Aften anderledes end tidligere.

Selve arrangementet bliver søndag 17. januar 2021, og det kommer til at bestå af både en fysisk besøgsdag (for indmeldte elever) og en digital besøgsdag (for ikke-indmeldte elever).

Lige nu arbejder vi på de nærmere detaljer, og vi vil her på siden løbende holde jer opdateret vedr. tilmelding og program for dagen.

Har du taget vores efterskoletest, hvor du kan finde ud af, om Flemming Efterskole er noget for dig?

Indmeldelse i god tid

Husk at det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole allerede fire år før, hvis I vil være sikre på at få en plads. I kan melde ind, når I kommer, eller I kan gøre det allerede nu.

Gå til indmeldelse.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at bestille en rundvisning. Lige nu er vores rundvisninger meget eftertragtede, men vi tilføjer løbende nye datoer.

Skolestart_grafik_.jpg