Få en rundvisning

Ny Elev?

Få en rundvisning

Flemming Efterskole skal opleves!

Det er en god idé at tage på rundvisning, inden man vælger efterskole. Vi synes faktisk, det er en nødvendighed.

Se datoer for rundvisning

Se stedet og mærk stemningen

For det første skal du se stedet. Hvordan er faciliteterne? Hvordan er skolen opbygget, hvordan ser værelserne ud?

Når du besøger os på en almindelig hverdagsaften vil du få et unikt indblik i hverdagen og stemningen på skolen. Mange af vores besøgende fremhæver dette.

Få svar på alle jeres sprøgsmål

For det andet skal du vises rundt af en elev, som fortæller dig sin egen oplevelse af efterskolen. Hvis du ikke kender nogen, der har gået der og fortalt om det, kan det være rigtig rart at snakke med en elev, der kender dagligdagen, lærerne, undervisningen og stemningen på egen krop.

Mærk efter

For det tredje giver det dig mulighed for at mærke efter:

-      er efterskole noget for dig?

-      er Flemming Efterskole stedet for dig?

Alle vores besøgende er glade for deres rundvisning og tager hjem mere afklarede og klogere på deres valg.

Rundvisningen afsluttes i spisesalen, hvor en lærer byder jer på en kop kaffe og et stykke kage over en snak.

Vi holder rundvisning hver måned.

OBS: I skoleårene 20/21, 21/22 og 22/23 har vi venteliste på pigesiden. Se ledige pladser her.

Datoer for kommende rundvisninger

Feedback af rundvisning