Få en rundvisning

Flemming Efterskole skal opleves!

Få en rundvisning og mærk stemningen på efterskolen

Det er en god idé at tage på rundvisning, inden du vælger efterskole. På Flemming Efterskole synes vi faktisk, det er en nødvendighed.

Se datoer for rundvisning

Se stedet og mærk stemningen

For det første skal du se stedet. Hvordan er faciliteterne? Hvordan er skolen opbygget, hvordan ser værelserne ud?

Når du besøger os på en almindelig hverdagsaften, vil du få et unikt indblik i hverdagen og stemningen på skolen. Det er noget af det, mange af vores besøgende fremhæver.

Få svar på alle jeres sprøgsmål

For det andet skal du vises rundt af en elev, som fortæller dig sin egen oplevelse af efterskolen. Hvis du ikke kender nogen, der har gået der og fortalt om det, kan det være rigtig rart at snakke med en elev, der kender dagligdagen, lærerne, undervisningen og stemningen på egen krop.

Mærk efter i maven

For det tredje giver rundvisningen dig mulighed for at mærke efter, om

-      efterskolelivet er noget for dig?

-      Flemming Efterskole er den rette skole for dig?

Tina og Nikolai
Deltager i rundvisning 2020
Vi mødte kun søde og hjælpsomme unge mennesker, og fik hilst på et imødekommende og venligt personale. Det var rigtig fint med en lille personlig snak. Vi havde en god oplevelse og et fint indtryk af skolen. Vores søn var rigtig glad og positiv overrasket. Det er en fin skole med gode faciliteter.
Jens, Inge og Magnus
Deltager i rundvisning 2020
Vi fik set efterskolen, hørt om hverdagen, samt følt stemningen. Og det kan sagtens føre til, at jeg vil vælge lige netop Flemming.

Alle vores besøgende er glade for deres rundvisning og tager hjem mere afklarede og klogere på deres valg.

Rundvisningen afsluttes i spisesalen, hvor en lærer byder jer på en kop kaffe og et stykke kage over en snak.

Vi holder rundvisning næsten hver måned. Er det helt umuligt for jer at deltage på en af de planlagte datoer, er I velkomne til at kontakte Katrine Rubeck på skolens kontor: kr@flemmingefterskole.dk

OBS: I skoleåret 20/21 har vi venteliste for både piger og drenge, for de kommende skoleår 21/22, 22/23 og 23/24 har vi venteliste på pigesiden. Se ledige pladser her.

Datoer for kommende rundvisninger

Feedback af rundvisning