banner-okonomi.jpg

Ny Elev?

Hvad koster et efterskole ophold?

Der er flere forskellige faktorer, der er i spil, når prisen for et ophold skal udregnes. Blandt andet afhænger prisen af forældrenes indkomst og dermed den procentvise størrelse på tilskuddet fra staten. Når det er på plads, kan man begynde at beregne den egentlige pris på hele opholdet.

Nedenstående betalinger er gældende fra skoleåret 2020/2021.

Optagelsesgebyr 1. rate: kr. 600,-

Hvis dit barn får en plads ved indmeldelse, opkræver vi 600 kr.
Der opkræves ikke gebyr for optagelse på venteliste.

Optagelsesgebyr tilbagebetales ikke ved eventuel senere udmeldelse.

Optagelsesgebyr 2. rate: kr. 1.400,-

10 måneder før dit barns skolestart, opkræver vi 2. rate af optagelsesgebyret på 1400 kr. Ved betalingen af dette, fastholder du barnets plads på Flemming Efterskole.

Optagelsesgebyr tilbagebetales ikke ved eventuel senere udmeldelse.

Depositum: kr. 500,-

Depositum opkræves i forbindelse med 1. rate skolepenge. Depositum tilbagebetales ved fuldførelse af skoleåret. Depositum tilbagebetales ikke ved afbrydelse af skoleåret før tid.

Skolepenge

Skolepenge er selve prisen på efterskoleopholdet. Det betales over 10 rater. Første rate betales 1. august ved skoleårets begyndelse, og sidste rate betales d. 1. maj.

Ugeprisen på Flemming Efterskole i skoleåret 2019/2020 er 2495 kr. Staten yder en støtte på ca. 25-55% af forældrebetalingen. Den endelige pris afhænger dermed af statstilskuddet.

Du kan læse meget mere om elevstøtte her.

Hvad dækker skolepenge og optagelsesgebyr?

-       undervisning

-       kost og logi

-       administration

-       ekskursioner ud af huset

-       arrangementer på skolen

-       skitur

-       opvisninger

-       fodboldkampe

-       konkurrencegebyrer (eks. teamgym, tumbling og grand prix)

-       musical

-       opvisningstøj

-       træningsdragt

-       drikkedunk

-       spillertøj

Afbrydelse af opholdet

Afbrydes efterskoleopholdet, inden skoleåret er slut, skal der betales for det antal uger, eleven har været på skolen samt et udmeldelsesgebyr på 3.500kr. Udmeldelse kan kun ske skriftligt til skolens kontor.

Erstatningsansvar

Ødelægger du noget, mens du er på skolen, bliver du stillet til ansvar for de evt. forvoldte skader. Vi anbefaler, at man som forældre tegner en familieforsikring, såfremt man ikke har sådan en. Det indbetalte depositum vil blive brugt til at dække evt. skader.

Prisberegner

Her kan du se, hvad dit barns efterskoleophold kommer til at koste.