banner-okonomi.jpg

Ny Elev?

PRIS

Prisen på et efterskoleophold

1. Første betaling er indmeldelsesgebyr på 600 kr. Du betaler dette indmeldelse, hvis du får en plads. Dette beløb redunderes ikke. Det er gratis at stå på venteliste.

2. Anden betaling er depositum på 1000 kr. Du betaler dette ét år før skolestart. Beløbet dækker ved skader på materielle ting under efterskoleopholdet. Ved betaling af depositum fastholder du dig retten til en plads på Flemming Efterskole.

3. Skolepengene er selve prisen på efterskoleopholdet og betales over 10 rater. Første rate betales 1. august ved skoleårets begyndelse og sidste rate betales 1. maj.

Prisen afhænger af forældrenes indkomst, og dermed hvor stort et statstilskud I kan få. Ugeprisen på Flemming Efterskole i skoleåret 2017-2018 er 2425 kroner. Staten yder en støtte på ca. 25-55 procent af forældrebetalingen. Den endelige pris afhænger dermed af statstilskuddet.

Læs mere om elevstøtte her.

Skolepengene dækker bl.a. følgende:

• Kost
  • Logi
  • Ekskursioner ud af huset
  • Arrangementer på skolen
  • Skitur
  • Opvisninger
  • Fodboldkampe
  • Håndboldkampe
  • Konkurrencegebyrer, fx ved teamgym og tumbling
  • Musical
  • Skoledragt