headimg-1.jpg

Ny Elev?

Hvorfor Flemming?

Forældre med børn på Flemming Efterskole, fortæller hvorfor de valgte Flemming Efterskole, hvad deres børn har fået ud af det, og hvordan oplevelsen har været for dem.

Deres anbefalinger er baseret på deres egne subjektive oplevelser med at have et barn på Flemming Efterskole.

Forældrene fremhæver følgende:

Plads til at kombinere venner og sport på højt plan

Derhjemme er der ikke meget tid efter sport, skole og lektier. På efterskolen kan man dyrke sin gymnastik og stadig have tid til vennerne.

Mulighed for at afprøve andre interesser

Udbuddet er valgfag er stort og varieret og man kan prøve andre interesser af end de primære.

Gode boglige resultater

Med motiverede og motiverende lærere har de fået gode resultater i de boglige fag.

Stor personlig udvikling

Deres børn har gennem året lært at indgå i et fællesskab, haft fokus på deres egen identitet, fået udvidet deres horisont og fået større tro på sig selv. De har fået kompetencer, de kan bruge i deres videre liv.

Fantastisk forældresamarbejde med mentorlæreren

Alle elever er en del af en mentorgruppe og tilknyttet en fast mentorlærer, som varetager al kommunikation mellem skole og hjem.

Skolen har klare linjer og holdninger

-      og handler i overensstemmelse med dét, de har meldt ud. Se skolens værdigrundlag her.