Afgangsprøver og karakterer

Her kan du se mere om, hvordan vores elever klarer sig efter et år på Flemming Efterskole.

Åbent Hus Flemming Efterskole
Hverdag På FE0061
Hverdag På FE0029

Afgangsprøver - garanti for høj faglighed

På Flemming Efterskole giver vi dig redskaberne til et godt resultat ved afgangsprøverne.

I 9. klasse går vores elever til folkeskolens afgangsprøve i mundtlig og skriftlig dansk, skriftlig matematik, mundtlig engelsk samt i de to fag, som udtrækkes fra ministeriet.

I 10. klasse tilbyder vi afgangsprøver i dansk, engelsk, matematik, tysk og fysik/kemi.

I spotklasserne:

Fodboldklassen

Spring-fodboldklassen

Teamgymklassen

Tumblerklassen

tilbyder vi afgangsprøver i dansk, engelsk og matematik. Der er mulighed for at fravælge afgangsprøver i 10. klasse. Hvis du er interesseret i det, anbefaler vi, at du tager en snak med os om det inden.

Se vores karakterer her

Karakterer

Over landsgennemsnittet

Som nedenstående billede fra Uddannelsesstatistik.dk viser, lå vores elever i 2018/2019 0,2 over landsgennemsnittet og 0,4 over kommunegennemsnittet.

Gennemsnittet for prøvekarakter i 9. klasse på alle efterskoler i 2018/2019 var 6,7.

Karaktergennemsnit - 10. klasserne

Tabellen i filen herunder viser karakterergennemsnit for vores 10. klasser de seneste tre år. Karaktererne er hentet fra

Undervisningsministeriets hjemmeside

Karaktergennemsnit - 9. klasserne

Tabellen i filen herunder viser karakterergennemsnit for vores 9. klasser de seneste tre år. Karaktererne er hentet fra

Undervisningsministeriets hjemmeside

Overgangsfrekvens

Overgangsfrekvensen angiver elever i procent, som fortsætter på videregående uddannelser, eller for 9. klassernes vedkommende fortsætter i grundskolen.