Topbillede-camps.jpg

Camp

Mød instruktørerne

Vi arbejder hårdt på at give vores deltagere på Flemming Camp en oplevelsesrig camp med både lærerig træning og hyggelige oplevelser.

Det kan ikke lade sig gøre uden vores dygtige instruktører. De har alle et indgående kendskab til Flemming og vores måde at gøre tingene på, og vigtigst af alt: de brænder for at lære fra sig.

Mathias Johnsen

spring, teamgym, fodbold

Mathias er tidligere elev og praktikant på Flemming Efterskole. I dag arbejder han som gymnastiklærer på Åbybro Efterskole og som sportspsykologisk konsulent ved Teamgym Djurs.

Per Lund Larsen

fodbold

Per er til daglig fodboldlærer og boglig lærer på Flemming Efterskole, derudover er han også fodboldtræner i sin fritid.

Han har været med til at starte fodboldcampen op, da han synes, der mangler et alternativ til de mange fodboldskoler.

Rasmus Andresen

spring

Rasmus er tidligere elev på Flemming Efterskole, og han har været med på DGI Verdensholdet.

På verdensholdet har han været med til at afholde hundredevis af workshops og inspirere verdens unge til gymnastik og bevægelse.

Simon Klinge

spring, teamgym

Simon dyrker teamgym hos Svendborg Gymnastikforening, og han er teamgymtræner hos Odense Gymnastikforening.

Han er tidligere elev på Flemming Efterskole årgang 2018/19, og han håber, at han gøre Flemming Camp til en mindeværdig oplevelse for deltagerne.

Mød instruktørerne

Anna Vind

RYTME

Anna har været med på camp mange gange, hvor hun underviser i rytme.

Hun har selv dyrket gymnastik nærmest altid, gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, har været gymnastiklærer på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole samt gået på Danseuddannelsen by Sara Gaardbo i København.

Signe Posorski

TEAMGYM, SPRING, RYTME

Signe er tidligere elev på Flemming Efterskole årgang 2018/19. Nu er hun instruktør for Viborg Gymnastikforenings teamgym minipige 1+2. Hun har været på juniorlandsholdet i teamgym, hvor hun i 2018 var med til at vinde guld med det danske juniormixlandshold ved EM i Portugal. Nu er hun gymnast på Flexholdet og i Randers Gymnastiske Forening på teamgym seniormix.
Signe har været instruktør på Flemming Camp fem gange.

"Jeg nyder at drøne rundt med alle de glade campere og give dem en monsterfed uge spækket med sjove oplevelser. Jeg glæder mig tossemeget til hyggelige og lærerige timer i og udenfor hallen."

Julie Bundgaard

SPRING, TEAMGYM

Julie har dyrket teamgym det meste af sit liv, og i 2018 var hun med juniorlandsholdet til EM i Portugal. Til dagligt er hun både træner og aktiv gymnast.

Julie er tidligere elev på skolen, og hun glæder sig altid til at vende tilbage til skolen.

Kian Doyle

SPRING, TEAMGYM

Kian går på Handelsskolen i Ringkøbing og ved træner ved siden af tumbling i Silkeborg og går på Holstebro Rephold. Derudover er han træner for Ringkøbing/Skjern Aspiranthold.
Kian var selv elev på Flemming Efterskole årgang 2017/18, hvor han var med på skolens teamgymhold.

Kian har været instruktør på Flemming Camp seks gange.

Lasse Pihl

TUMBLING, SPRING

Lasse er lærer på Flemming Efterskole, hvor han underviser i tumbling, spring og gymnastik.

Derudover er han en del af det danske tumblinglandshold, og han har deltaget ved VM i tumbling hele seks gange.

Joakim Vorup Sass-Petersen

SPRING

Joakim er tidligere elev på Flemming og nu ansat som timelærer i spring, samtidig med han går i 3.g på Herning Gymnasium. Han er træner for Hammerum Juniorhold på tredje sæson, og har tidligere haft juniordrenge i KLG og Gjellerup Sdr. Han laver selv gymnastik på Gjellerup Sdr. Senior Herrer, Hammerum Rep Hold og Flexholdet.

"Camp er en masse børn og unge mennesker, som bare elsker at lave gymnastik, og har glædet sig til at komme og lære nye mennesker at kende. Derfor er det bare så dejligt at være med til at give dem den bedste camp, de kan forestille sig."

Malthe Hvid

SPRING, TEAMGYM

Malthe er en rutineret campinstruktør, der har været med på næsten alle camps, siden han var elev i 17/18.
Ved siden af gymnasiet er han både tumbling dommer, teamgym dommer, træner for teamgym mini- og juniorpiger og seniormix i Randers Gymnastiske Forening samt timelærer i spring på Flemming.

"Jeg er helt vild med at lære camperne alle de små ting, som er med til at de kan lære de helt store spring senere."