forside-camp.jpg

Camp

JULESPRING PÅ FLEMMING

Skal der brændes energi af mellem jul og nytår? Vi åbner springcentret for både store og små børn fordelt på 27. og 28. december 2018.

TORSDAG 27. DECEMBER 2018

Åbent springcenter fra kl. 09-15.00 for børn mellem 0-10 år sammen med en voksen.

Der vil være mulighed for at give den gas eller bare hygge sig på springbaner, stortrampoliner, pomfritgrav, springgrave og i boldhallen. Der vil være instruktører i hallen, men som forældre har man ansvaret for sit barn.

Pris: 30 kr. pr. barn, kaffe 10 kr. Betaling på dagen enten på MobilePay eller kontant.

Tilmelding ikke nøvendig.

FREDAG 28. DECEMBER 2018

To åbne springtræninger fra kl. 09-11 og fra kl. 13-15. Aldersgruppe 10 år og opefter.

Vi vil træne både stortrampolin, banespring og minitrampolin alt efter deltagernes niveau.

Træningerne vil bestå af en fælles opvarmning derefter træning i grupper inddelt efter alder/niveau.

Pris: 30 kr. pr. træning, kaffe 10 kr. Betaling på dagen enten på MobilePay eller kontant.

Tilmelding ikke nødvendig.