Topbillede_spring.jpg

Ofte stillede spørgsmål

Ofte Stille Spørgsmål - FAQ

Kan man refundere sin billet til camp?

Det er muligt at få tilbagebetalt bilettens pris eksl. administrationsgebyr på 100kr. indtil 14 dage, før campen bliver afholdt.

Må man sælge sin billet til camp videre?

Det er ikke tilladt at sælge sin billet videre. Bliver du forhindret i at deltage, skal I tage kontakt direkte til os på mail camp@flemmingefterskole.dk

Mit barn vil gerne bo sammen med sin veninde. Hvordan kommer hun til det?

Indkvarteringen foregår først, når I kommer på campen. Vi finder vi ud af det i fællesskab, og som deltager har du selv indflydelse på, hvem du kommer til at bo sammen med. Vi sørger for at organisere det, så alle får et trygt sted at sove.

Til de fleste camps sover vi i klasselokaler.

På sommercamps sover vi på elevværelser.

Hvad skal der pakkes?

Vi giver her et bud på, hvordan pakkelisten kan se ud:

• Håndklæde
  • Træningstøj
  • Sygesikringskort
  • "Slik" vi sørger for både hoved- og mellemmåltider, men det kan være rart med lidt sukker, og der er ikke indkøbsmuligheder i Flemming.
  • Indendørssko
  • Udendørssko
  • Praktisk tøj (udendørs)
  • "Badetøj" til sommercamps kan der være vandaktiviteter (fx glidebane)
  • Sovegrej (luftmadras/liggeunderlag, sovepose/dyne, hovedpude, lagen, nattøj)
  • Toilettaske
  • Drikkedunk
  • evt. medicin

Mit barn er for ung til camp. Må hun komme med?

Generelt er det op til jer at vurdere om jeres barn er klar til camp, selvom han/hun måske er lidt yngre end den angivne alder.

Har I nogle specifikke spørgsmål ifm. jeres barn, så kontakt campleder Lars Frandsen på camp@flemmingefterskole.dk

Andre spørgsmål..?

Har du spørgsmål i forhold til vores forskellige camps er du velkommen til at skrive til os på mail: camp@flemmingefterskole.dk, og vi vil svare hurtigst muligt.