Camp_topbillede.png

Et døgn på efterskole

Efter den seneste udmelding fra myndinghederne om fortsat nedlukning af Danmark frem til 13. april, udskyder vi arrangementet Et døgn på efterskole til torsdag 21. maj - fredag 22. maj, som er i Kr. Himmelfartsferien. Alle deltagere, der er meldt til, har fået en direkte mail med deltaljerne.

Kom med på efterskole i ét døgn

Som noget helt nyt giver vi dig muligheden for at være efterskoleelev her hos os i et døgn

Det er fra mandag 6. april kl. 15.30 -  tirsdag 7. april kl. 18.30.

Et døgn på efterskole et for børn i alderen 8-14 år, der har lyst til at prøve at gå på efterskole.

Tag med, hvis du enten er:
  • kommende elev, og kan ikke vente med efterskolelivet
  • i tvivl om efterskole er noget for dig
  • har lyst til at få en sjov oplevelse med din storebror eller -søster, der allerede er elev på skolen

Et døgn på Flemming Efterskole er en unik mulighed for at få en autentisk efterskoleoplevelse.

Dit døgn bliver proppet med fede og hyggelige efterskoleaktiviteter, og det er skolens nuværende elever, der er med til at planlægge aktiviteterne. På den måde får du en helt særlig indsigt i, hvordan det er at gå på Flemming Efterskole.

Du vil bl.a. få mulighed for at:

• springe i vores megafede springcenter
  • spille fodbold
  • lave en masse sjove og hyggelige fællesaktiviteter
  • spille forskellige boldspil

Overnatning

Overnatning foregår i lokaler i hallerne, så medbring selv madras og sovepose. Drenge og piger sover hver for sig.

De elever, der har små søskende, som deltager, sover sammen med dem i hallerne.

Deltagerbetaling

Pris: 300 kr. (inkl. en fed t-shirt, kost og logi)

Alder: 8-14 år

Yderligere spørgsmål kan stilles til Lars Frandsen på camp@flemmingefterskole.dk