COVID-19 Retningslinjer for Flemming Camp 

Camps i 2020 og 2021 på Flemming Efterskole bliver en smule anderledes end tidligere. Men vi vil gøre alt for, at det bliver nogle sjove og fede camps med både træning, aktiviteter og masser af hygge. 

Herunder kan du læse om forskellige tiltag i forhold til smitteforebyggelse, der udarbejdet i henhold til myndighedernes "Særlige retningslinjer for afholdelse af sommeraktiviteter"

Flemming Efterskole Covid Camp
Hrthrt
Sadxx

Afstandskrav 

Under campen gælder de generelle afstandskrav på minimum én meters afstand.  

Til aktiviteter med høj dråbeafgivelse som for eksempel fællessang, råb og fysisk aktivitet er afstandskravet to meter. 

Der vil være aktiviteter eller situationer i undervisningen, hvor anbefalingen om én meters afstand ikke kan overholdes, men i de tilfælde er vi ekstra opmærksomme på god håndhygiejne. Det gælder for eksempel også, hvis der skulle blive brug for et kram fra en af instruktørerne. De voksne på campen sørger selvfølgelig for at trøste og give den omsorg, der brug for. 

Ankomst og afhentning

Forældre afleverer deltagerne ved hal 2, og det er også der, de bliver hentet igen. Det er ikke muligt for forældre at bevæge sig rundt på skolens område, medmindre der er en helt klar aftale herom. 

Familiegrupper og indkvartering

Indkvarteringen sker, når deltagerne ankommer på skolen, men efter mor og far er kørt hjem. Campdeltagerne har medbestemmelse på, hvem de kommer til at bo sammen med. 

Alle deltagerne bliver inddelt i familiegrupper. Familiegrupperne består af cirka otte deltagere, hvor de gerne må være tættere sammen end én meter. Det er samme koncept, vi har arbejdet med, mens eleverne har været på skolen. 

Det er familiegruppen, deltagerne bor sammen med og deler badefaciliteter med. Familiegruppen følges til til alle måltider i spisesalen, hvor de har en fast plads ved et fast bord, hvor de sidder almindeligt ved siden af/over for hinanden.  

Vi opfordrer til, at deltagerne kun deler mad/slik med familiegruppen. 

Deltagerne må kun komme på de værelser/gange, der hører til familiegruppen, eller foregår alle aktiviteter på fællesområderne. 

Håndhygiejne

Der er opsat hånddesinfektion ved alle indgange, toiletter og baderum samt på fællesarealer. Derudover skal alle vaske hænder både før og efter måltider, ved lokaleskift samt før og efter aktiviteter. 

Rengøring

Skolens personale sørger for grundig rengøring minimum to gange om dagen. Instruktørerne hjælper deltagerne til at få luftet ud på værelserne i løbet af dagen og inden sengetid.

Sadasdasxx

Øvrige tiltag

Særligt ifht. springtræningen 

 • Deltagerne spritter deres hænder inden aktiviteterne går i gang
 • Opvarmning foregår med to meter mellemrum
 • Ved kø til spring holdes der mellem 1-2 meters afstand
 • Instruktørerne udøver kun sikkedhedsmodtagning ved bane og trampolin, men de opstiller bane/teknikstationer, så deltagerne får det maksimale ud af træningen
 • Springcentret desinficeres en gang om dagen med kold tåge 
 • Der kan dog forekomme tidspunkter, hvor afstandskravet ikke kan overholdes

Særligt ifht. fodboldtræningen

 • Hygiejne og afstand som ved øvrige fysisk aktivitet
 • Rengøring af materialer og flader efter hver træning/aktivitet
 • Det er kun træneren, der flytter mål og kegler’
 • Der kan dog forekomme tidspunkter, hvor afstandskravet ikke kan overholdes

Særligt ifht. rytmetræningen

 • Hygiejne og afstand som ved øvrige fysisk aktivitet
 • Der skal være minimum to meter mellem hver deltager hele tiden
 • Der kan dog forekomme tidspunkter, hvor afstandskravet ikke kan overholdes

Ved mistanke om sygdom 

Hvis en deltager bliver syg med symptomer som ondt i halsen, muskelsmerter, tør hoste, feber, hovedpine, tegn på forkølelse eller influenzalignende symptomer, får han/hun udleveret et mundbind af instruktørerne og bliver isoleret fra andre deltagere. 

Deltagerens forælder bliver kontaktet af en af instruktørerne for at aftale afhentning. Det er vigtigt, at Flemming Efterskole får besked ved eventuelt positivt svar på Covid-19-test. Ved positiv test bliver alle deltagere fra samme familiegruppe kontaktet og opfordret til at få foretaget test.

Kontakt

Som forælder er man altid velkommen til at kontor Flemming Efterskole på 75673089, hvor administrationen vil besvare opkaldet i kontorets åbningstid. Uden for åbningstiden vil campleder Lars Frandsen besvare opkaldet.  

Se Kulturministeriets Særlige retningslinjer for afholdelse af sommeraktiviteter for børn og unge.