Passer Flemming til mig?

 

Hvordan vælger jeg efterskole? Tag efterskoletesten og find ud af, om Flemming Efterskole passer til dig!

Rundvisning Flemming Efterskole
JY3A2491

Svært at vælge?

Vi ved, det er svært at finde den rigtige efterskole. Det gør det ikke nemmere, at der er 244 forskellige efterskoler i Danmark at vælge mellem.

Alle efterskole er forskellige og målrettede forskellige elever. Det er derfor vigtigt, at du gør dig umage, når du træffer dit valg af efterskole.

Efterskoletesten

Hvis du tager vores efterskoletest, hjælper vi dig til at lære Flemming Efterskole bedre at kende. 

Vi har faktisk også lavet en test til dig, der er kommende efterskoleforælder.

Efterskolernes Aften Flemming Efterskole

For forældre

Så snart, du har gennemført testen, modtager du en mail med dit resultat.

Tag testen her

Efterskoleguide for elever

Tag testen og find ud af, om Flemming Efterskole er det rigtige valg for dig.

Tag testen her

Hverdag På FE0073
Tjekliste, når du skal vælge efterskole:

Hvornår vil du gerne på efterskole? 9., 10. eller måske allerede i 8. klasse? Undersøg, hvilke klassetrin efterskolen tilbyder. De fleste har 9. og 10. klasse som Flemming Efterskole, men der er også nogle, der har 8. klasse.  

Er du kreativ, sporty eller filosofisk? Undersøg, hvilke fag efterskolen tilbyder. Mange efterskoler har specialiseret sig, så det er vigtigt, at du kigger nærmere på deres fag. 

Har du særlige behov? Har du allergier, er du ordblind eller noget helt tredje? Kontakt efterskolen og find ud af, om de kan hjælpe dig. 

Transport? Undersøg, hvor efterskolen ligger placeret i forhold til din bopæl. Snak med dine forældre om, hvor langt I vil køre for at komme derhen? Skal du med offentlig transport, er det en god idé at kontakte efterskolen for at høre, hvilke muligheder der er. Det kan være, de har en særlig kørselsordning. 

Hvordan vælger jeg efterskole?

Kig grundigt på deres hjemmeside og sociale medier: det giver et godt indblik i hverdagen, og du kan se, om deres fag, faciliteter og værdigrundlag matcher dine interesser. 

Snak med tidligere elever: det kan være, du kender nogen, der tidligere har gået på skolen, som kan fortælle dig mere end det, du kan læse dig til. 

Få en rundvisning: Vi synes, det allervigtigste er, at du kommer og besøger skolen, ser faciliteterne, møder elever og lærere og mærker stemningen. På den måde kan du tydeligt fornemme, om efterskolen passer til dig.

book en rundvisning på Flemming Efterskole her