Ledige pladser

Hvornår skal jeg melde mig ind på efterskolen? Vi anbefaler, at du er ude i god tid, når du skal vælge efterskole, og i god tid mener vi 3-4 år før skolestart.

Hverdag På FE0067
Hverdag På FE0073

Venteliste

For piger har vi på nuværende tidspunkt venteliste tre-fire årgange frem i tiden. Der er ledige pladser for drenge de kommende år. Det betyder dog ikke, at du ikke kan melde dig ind alligevel. Du vil i stedet få en plads på vores venteliste, og måske når der er at blive en plads til. Det er samme tilmelding, du skal bruge, selvom der er venteliste.

Tilmeld dig her!

Eleverne optages i den rækkefølge, som de melder sig ind. Samtidig reserverer vi et antal pladser til vores 2. årselever. Med hensyn til ventelisten kan vi ikke oplyse om, hvilket nummer du er på listen, da dette afhænger af forskellige parametre som køn, årgang og valg af klasse. Optaget fra ventelisten sker ud fra en vægtet vurdering af elevholdets endelige sammensætning.

Vi holder jer opdateret

Vi ved, det kan være frustrerende at stå på venteliste til et efterskoleophold. Men vi gør, hvad vi kan for at holde jer opdaterede på mail. Det koster ikke noget at stå på venteliste.