Ledige pladser

Vi anbefaler, at du er ude i god tid, når du skal vælge efterskole, og i god tid mener vi 3-4 år før skolestart. Eleverne optages i den rækkefølge, som de melder sig ind. Samtidig reserverer vi et antal pladser til vores 2. årselever.

Hverdag På FE0067
Hverdag På FE0073

Venteliste

På nuværende tidspunkt har vi alt optaget tre-fire årgange frem i tiden for piger, og ét år frem i tiden for drenge. Det betyder dog ikke, at du ikke kan melde dig ind alligevel. Du vil i stedet få en plads på vores venteliste.

Med hensyn til ventelisten kan vi ikke oplyse om, hvilket nummer du er på listen, da dette afhænger af forskellige parametre som køn, årgang og valg af klasse. Optaget fra ventelisten sker ud fra en vægtet vurdering af elevholdets endelige sammensætning.

Vi holder jer opdateret

Vi ved, det kan være frustrerende at stå på venteliste, men vi gør, hvad vi kan for at holde jer opdaterede. Det koster ikke noget at stå på venteliste.