banner-idraet.jpg

Hjernefag

IDRÆT

Teori og praksis

I idrætsundervisningen på Flemming Efterskole arbejder vi efter de gældende fælles mål for faget idræt, og vi bygger videre på elevernes tidligere undervisning og erfaringer. Vi arbejder bl.a. med boldspil og boldbasis, dans og udtryk, kropsbasis og redskabsaktiviteter.

Skolens gode faciliteter giver undervisningen et solidt fundament, og vi arbejder altid med de nyeste samfundstendenser. Undervisningen foregår ofte i mindre grupper, hvor eleverne modtager vejledning og feedback på deres arbejde og udvikling.

Idrætsundervisningen på Flemming Efterskole veksler mellem teori og praksis. Vi arbejder derfor både i teorilokalet med den idrætsfaglige teori og afprøver øvelserne i praksis, hvor vi eksperimenterer og inddrager relevante modeller.

Undervisningens endelige mål er at udvikle elevernes alsidige idrætskvaliteter og gøre dem klar til prøverne efter 9. klasse.