banner-efterskolernesdag.jpg

EFTERSKOLERNES DAG

Besøg os til åbent hus

Næste gang: Søndag d. 24. september 2017 kl. 13-17

Vi inviterer alle interesserede til at kigge forbi til Efterskolernes Dag.

Den sidste søndag i september holder vi åbent hus ligesom alle landets andre efterskoler.

Vores elever giver dig en rundvisning på skolen, og de elsker at fortælle om deres hverdag her på stedet.

• Oplev og hør mere om spring, rytme, fodbold, musik og håndbold. HUSK!: Hos os kan du kombinere fagene, så du ikke låser dig fast på én linje.
  • Se værelserne
  • Snak med lærerne og eleverne
  • Se alle vores skønne undervisningslokaler med fuld gang i
  • Oplev atmosfæren

Få svar på dine spørgsmål

I spisesalen giver vi en kop kaffe, frugt og kage, og lærerne vil være tilstede til at besvare alle spørgsmål, der måtte være. Det er ligeledes muligt at få en snak med kontoret, som kan besvare spørgsmål vedrørende indmeldelse, økonomi, statsstøtte og ventelister.

Indmeldelse i god tid

Husk, det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole allerede fire år før, hvis I vil være sikre på at få en plads.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Efterskolernes Dag, er du altid velkommen til at bestille en rundvisning.