headimg-1.jpg

NY ELEV

NY ELEV?

Nørd - stræber? Vi kalder dig ambitiøs!

Hos os vil og tør vores elever være dygtige. Det gælder både i klassen, i springcenteret, på fodboldbanen og bag trommerne.

Hjerne og gymnastik

På Flemming Efterskole vægter vi de boglige fag højt, samtidig med at vi laver en masse gymnastik. Den kombination, mener vi, bygger et ungt menneske, der kommer videre i livet med mange fordele.

I den boglige del tager vi din fremtid seriøst og giver dig redskaber, som du kan bruge i din videre ungdomsuddannelse.

Du behøver ikke at have lavet gymnastik, før du starter, men det er vigtigt, at du har viljen og lysten til det.

Langt de fleste af vores elever har lavet gymnastik, inden de starter på Flemming Efterskole. For dem er der rig mulighed for masser af udfordring.

Ingen linjer - kombiner dine interesser

Vælg mellem spring, teamgym, rytme, grand prix rytme, powertumbling, fodbold, håndbold og musik. Det er vigtigt, at du brænder for mindst ét af valgfagene.

Du sammensætter selv dit valgfagsskema. Du kan vælge at fylde dit skema op med gymnastik eller at sammensætte dit skema, så du har flere forskellige valgfag.

Se et skema her.